Onaylı Üye
Daha kolay ve basit bir şekile mavi öz kasma yapılabiliyor mu?
eskiden bu kadar zor değildi 5 sene ara verdim geri başladım açılmamış şampiyonlar başıma bela olduOyun oynayıp level atlacaksın kapsül çıkaraksın. Gerçekten kasmak çok zor.
xbox game passtan nasıl oluyor ?aram atarak kasabilirsin veya şampiyonları açmak istiyorsan xbox game pass alabilirsin
Şimdi deniyorum TeşşekürlerKanka sanırım prime gaming in %20 takviyesi ile kasabilirsin daha çok xp geliyor daha kolay lvl atlıyorsun
Daha kolay ve basit bir şekile mavi öz kasma yapılabiliyor mu?
Aram modunda el kralDaha kolay ve basit bir şekile mavi öz kasma yapılabiliyor mu?
xbox gamepass iyi boost veriyoDaha kolay ve basit bir şekile mavi öz kasma yapılabiliyor mu?
AMAZON PRIME Yazıp google veya herhangi bir tarayıcı üzerinden açıyosun kendine bir amazon hesabı oluşturduktan sonra PRIME DENEYİN yazısı olucaktır sağda solda biyerlerde tıklıyosun 8 tl falan alıyosun ardından AMAZON GAMİNG kısmını bulup ya da tekrar aratıp giriyosun orda bir sürü oyun içeriği ve beleş oyunlar olucak ordan lolü buluyosun talimatları gösteriyor zaten uyguluyosun ödülü alıyosun ve de xp takviyesi veriyor 30 günamazon prime nasıl oluyor bilen varmı