McDonald's VS Burger King

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ki çare gel gitme
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sorulan sorulardan çok milelt etrafındaki esnaflara puan vermiş halkın ve esnaflığın tutumu diye işte buna derim :d

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hiç biri her zaman yemek yapamaya zaman vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mcdonald's hiç denemedim ama burger king bana göre iyi bir hamburger üreten firma değil.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İkiside değil aga ama zorunda kalsam sanırım king alırdım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever :kaybear:
Burger king'i tercih ederim ama mc donalds'ı da çok severim.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Burger King derim aga hamburgerleri falan çok güzel veya bana öyle geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Popeyes'e giriyosunuz bir daha çıkmıyosunuz benden tavsiye

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
burger king ciyiz ama açık bereket döner varsa burger muger tanımayız orası ayrı mesele.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
doyuruculuk olarak ikiside 0 zaten porsiyonları çok küçülttüler benim doymam için iki tarafada en az 250-300 lira bayılmam gerekiyor anca bu indirim kuponları olur cart curt onlarla söylüyorum kendi yaptıkları indirimlere göre bakarsak md daha iyi bence geçenlerde de bi indirim yapmışlardı tbt2015 mi neydi ismi çok hatırlamıyorum bi hamburger kişi başı 15-20 lira olmuştu belli bi süre yani maddi açıdan md daha iyi ama tat olarak bk seçerim
Post automatically merged:

doyuruculuk olarak ikiside 0 zaten porsiyonları çok küçülttüler benim doymam için iki tarafada en az 250-300 lira bayılmam gerekiyor anca bu indirim kuponları olur cart curt onlarla söylüyorum kendi yaptıkları indirimlere göre bakarsak md daha iyi bence geçenlerde de bi indirim yapmışlardı tbt2015 mi neydi ismi çok hatırlamıyorum bi hamburger kişi başı 15-20 lira olmuştu belli bi süre yani maddi açıdan md daha iyi ama tat olarak bk seçerim
şimdi baktımda tbt dediğim muhabbet 1,5-2 sene önceymiş

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever
İki adana bi ayran para varsa kokoreç akar MacDonalds BurgerKing bunlar çok boş besinler.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bana göre burger king ama en iyisi sanayide yediğin kebabtır ustaya bağırarak 2 şiş çek diyip sonra buz gibi ayranla yediğin yemeği kimseyle değişmem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kesinlikle mcdonalds bir kere burgerda tavuk burger yedim midem bulandı o günden beri mcdonalds forever

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...