esnaf > burger-mcsorulan sorulardan çok milelt etrafındaki esnaflara puan vermiş halkın ve esnaflığın tutumu diye işte buna derim :d
Burger king'i tercih ederim ama mc donalds'ı da çok severim.PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever![]()
şimdi baktımda tbt dediğim muhabbet 1,5-2 sene önceymişdoyuruculuk olarak ikiside 0 zaten porsiyonları çok küçülttüler benim doymam için iki tarafada en az 250-300 lira bayılmam gerekiyor anca bu indirim kuponları olur cart curt onlarla söylüyorum kendi yaptıkları indirimlere göre bakarsak md daha iyi bence geçenlerde de bi indirim yapmışlardı tbt2015 mi neydi ismi çok hatırlamıyorum bi hamburger kişi başı 15-20 lira olmuştu belli bi süre yani maddi açıdan md daha iyi ama tat olarak bk seçerim
İki adana bi ayran para varsa kokoreç akar MacDonalds BurgerKing bunlar çok boş besinler.PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever
sanayi de zam yedi eskiden ucuzdu açık ayran bile 15 lira burdaki sanayideBana göre burger king ama en iyisi sanayide yediğin kebabtır ustaya bağırarak 2 şiş çek diyip sonra buz gibi ayranla yediğin yemeği kimseyle değişmem
Neye zam gelmedi ki dışarıda yemek yenilmez hal aldısanayi de zam yedi eskiden ucuzdu açık ayran bile 15 lira burdaki sanayide
aynen öyle trendyol yemek kuponlarını bekler hale geldikNeye zam gelmedi ki dışarıda yemek yenilmez hal aldı