Memory Hackers Tespit Edildi 1 Ay Ban (%100Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar , bildiğiniz üzere dword reborn , dword vip hack , vb hileler 1-2 aylık ban atıyor bende ban yemiştim 1 ay sonra çarım açıldıktan sonra 1-2 bişey farkettim çarı 5 aydır oynuyorum daha ban yemedim ve ban yiyen arkadaşlar oluyor sürekli foruma konu açıyorlar bunların önünde durmak istedim ve çözdüm. (DWORD REBORN 1.2) hilesinde tamamiyle tüm herşeyi açarsanız ban yersiniz sadece bir kısmını açıcaksınız ve belli etmeden sanki hile yokmuş gibi eğer karşı takım klan vs falan atıyorsunuz mesela size hilesin ss alıyorum desteğe atıcam derse atsada ban yemezsiniz çünkü ortada kanıt yok , neyse çok uzattım hemen çözüme geçiyorum :D

Lütfen altta belirttiklerimi açın hilede dediklerimi yaparsanız ban yemezsiniz .

Name Esp -
No Fall Damage -
İnf Ammo -
No Recoil -
No Spread -
Head Shot - ( Kesinlikle Always yapmayın hile olduğunuz belli olur 1 ay ban yersiniz CAPSLOCK tercihim)
Damage Hack - (İnsanken Damage açmayın yıkımda kurt olursanız (Damage X2) Öneririm :)
Crosshair -
Wolf setting - (Bu bölümde hepsini açın)

Evet arkadaşlar açıcağınız hile bu kadar kesinlikle ne envanteri açın ne godmode ne teamkill aksi taktirde ban yersiniz tekrar tekrar söylüyorum çarınıza yazık olur. Söyleyeceklerim bu kadar inşallah beğenmişsinizdir tekrardan hayırlı forumlar dilerim.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
tr serverinden başka hile ban atar.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aynen kardeşim sadece izleme açmanızı tavsiye ederim bende diğerlerini açınca belli oluyor .

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hani wolftü'ı bıraktım fakat zamanın'da ban yerken bile herkes ben yemiyordum nedeni'ni cidden bilmiyorum yaklaşık 2-3 yıl hile kullandım dword fakat hiç ban yemedim :)

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim rebornda zaten o kadar özellik bunun eresi çözüm acaba ? Bence yararı yok bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...