- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Engellenmesi sonucunda zaten isteseniz de kullanamazsınız sıkıntı yok.bu kişiler kim peki forumlarını kullanmasınlar yararlı olur
bilgilendimre için teşekkürler kimin yaptığı belli oldu
inan bende şuana kadar 1-2 kere hile kullandım gerisi forum içinde dolaşıyorumOkurken ben gerildim. MemoryHackers forum sitesinde hile kullanmak için girmiyorum, forum ortamı gerçekten sarıyor beni... MEMORYHACKERS <3
Default true gelen bir ayarı settingse koymanın anlamı yok. Biri onu kapattığında ayarları eskiye bile almıyor. Onun için onların savunulacak yani bile yok.Merhaba bahsettiğiniz forumu bende uzun zamanadır kullanıyorum vu virüs kapatma ayarı loader çıktığından beri mevcut ve ayarlardan kapatılabiliyor ayrıca @nader11ndeu dediği hiç bir olaya rastlamadağım 2 siteyede oldukca güveniyorum atışmayı bırakıp beraber çalışsanız daha iyi olur.
bizde var hep bi drama, severizOkurken ben gerildim. MemoryHackers forum sitesinde hile kullanmak için girmiyorum, forum ortamı gerçekten sarıyor beni... MEMORYHACKERS <3
Girebilirsin ancak bilgisayar sağlığın için o zararlı sitelerde takılmamalısın.bu beni ço üzdü ama vpn açıp girebilirmiyiz normal kulanıcı olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?