Duyuru MemoryHackers Hosts Bilgilendirmesi - [Hosts File Announcement]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Okurken ben gerildim. MemoryHackers forum sitesinde hile kullanmak için girmiyorum, forum ortamı gerçekten sarıyor beni... MEMORYHACKERS <3

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Okurken ben gerildim. MemoryHackers forum sitesinde hile kullanmak için girmiyorum, forum ortamı gerçekten sarıyor beni... MEMORYHACKERS <3
inan bende şuana kadar 1-2 kere hile kullandım gerisi forum içinde dolaşıyorum

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
Merhaba bahsettiğiniz forumu bende uzun zamanadır kullanıyorum vu virüs kapatma ayarı loader çıktığından beri mevcut ve ayarlardan kapatılabiliyor ayrıca @nader11ndeu dediği hiç bir olaya rastlamadağım 2 siteyede oldukca güveniyorum atışmayı bırakıp beraber çalışsanız daha iyi olur.
Default true gelen bir ayarı settingse koymanın anlamı yok. Biri onu kapattığında ayarları eskiye bile almıyor. Onun için onların savunulacak yani bile yok.

Sadece istediğim İçin yapıyorum
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Host Dosyasının kullanılması bile saçma bana sorarsanız bir siteyi host dosyasından engellemek bence işsizlikten öte değeildir kullanıcılarını mal yerine koymak gibi bişeydir

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
The Memories Hackers website is incredible I never had any problems using your files and it's great that they are improving everyone's security

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunu bende yaşadığımda malum siteye bununla ilgili konu açmıştım. Kurucusunun bana verdiği cevap şu "İnsanlara bilgi vermemize gerek yok. Bu özellik sadece bizim forumumuza özel bi özellik değil. Çoğu forumda var bu olay. Ki siz kendi rızanlızla açıyorsunuz. Sorun hangi forumdan hile kullanacağınız değil, sorun diğer forumlardaki aleyhimize kullanılan yaptırımlardır."

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende diyorum bu site nereden çıktı çakallar.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu beni ço üzdü ama vpn açıp girebilirmiyiz normal kulanıcı olarak ?

Üye
5 HİZMET YILI
Bizlere göstermiş olduğunuz hizmet ve güven sayesinde siz değerli forum yetkililerini seviyor sizleri destekliyoruz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kimse Size Yetişemez Reis kıskanıyorlar ellerinden bişey gelmiyo ddos atıyo daha bide uygunsuz sitelere gönderiyolar bizler sizlerin destekcisiyiz Allah siziyarı yolda bırakmasın biz oyuncular için ugraşıyorsunuz ve cabalıyorsunuz üstelik ücretsiz ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...