Duyuru MemoryHackers Hosts Bilgilendirmesi - [Hosts File Announcement]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bu site mükemmel bir şey 2016dan beri buradayım aradağım her hileyi ücretsiz olarak kullanıyorum ne mining ne trojan var güvendiğim tek site

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
siteye eriştim şükürler olsun 15 gündür giremiyordum

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sadece host dosyasının içini değiştirseler iyi, öyle bir hale getiriyorlar ki o dosyayı ulaşmak için kırk takla atıyorsun. Bir arkadaşımın başına gelmişti... Lamer topluluklarından uzak durmalarını tavsiye ediyorum herkese. :brainfree: Memoryhackers forever...

Banlı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
bu siteleri biliyorum çok yaygınlaştı hiç bişeyi başaramayan bir bitki örtüleri işte :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sitenin ismini vermiyecem ama burda bahsedilen site yüksek ihtimalle o. Discord sunucularına neden böyle yaptıklarını sorduğumda iste allahıma sövüp banladılar.dd cidden komik, çok yerinde bir cevap olmuş

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sitenin ismini vermiyecem ama burda bahsedilen site yüksek ihtimalle o. Discord sunucularına neden böyle yaptıklarını sorduğumda iste allahıma sövüp banladılar.dd cidden komik, çok yerinde bir cevap olmuş
:) Onun için o tarz sitelerden uzak durmalısınız. Ne kadar güzel seviyemiz, kalitemiz ve ciddiyetimiz var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yaklaşık tüm hesaplarımla toplam 5 sene oldu... MemoryHackers gibi bir siteyi görmedim neredeyse diğer tüm siteler aynı taslak üzerine kurulu. Fakat bunu yapan ilk sayfa memoryhackersti bazıları bu sayfayı çekemiyorlar çünkü 5 yıldır türkiyenin lideri ilk başta wolftü sonra zxxx ve daha fazla hileyle tanılan bu sayfada sosyalleşme de ortaya çıktı bazı kişiler bu sayfa sayesinde kod yazmayı öğrendi bazıları çok güzel ARKADAŞ ORTAMI edindi ve chromeya hile yazınca memoryhackers çıktı diye bazı kendini bilmez hadsizler başka siteler açmaya başladılar.RAT attılar DDOS attılar yaramadı, Sadece kötü bir izlenim ve terbiye bıraktı.
Ve Kullanıcılara karşı yüksek derecede trojan gibi virüsler attılar.
Peki MemoryHackers N'aptı ?
Toplum için olan istek üzerine Hileler,Topluluk,Sosyalleşme,Güven,Ve RAT,HOST dosyasını temizleyen bir program bile çıkarttılar bu adiliklerin üstüne bu kadar güzel bir cevap verilebilirdi.

YIKAMAYACAKSINIZ YIKAMAZSINIZDA DENESENİZDE OLMAYACAK!

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abi kaç kez host yedim herseferinde host u sıfırladım densizler yapıyomuş demek uğraşamıyolar kendi siteleriyle bu sitteye dadanıyolar osmalı gibisiniz maaşallah :) ben bir sefersinde bu sitenin cs go hilesini başka siteler tarafından kullanıldığını gördüm bunuda belirtmek isterim bu sitenin hilelerini çok çalan var

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
En iyisini yapıyorsunuz dostum birinin gozu baskasının emeğindeyse bu hic hos birseey değil ne gerekiyorsa yapın affetmeyin !!

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Host File Turkish War? ok

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bu insanlara kulak asmayalım sitemize güvenimiz tamdır bu güne kadar herhangi bir zara görmedik sitemizden tam aksine çok fayda gördük mh nin yanın dayız elimiz den birşey geliyorsada yapmaya hazırım kendi açım dan. Sayın kurucumuz da cok acık konuşmuştur İNŞALLAH DERS ALIRLAR.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Çok yerinde bir cevap olmuş şu konudan sonra yerlerini bilirler diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu kişiler kim peki forumlarını kullanmasınlar yararlı olur

TR:
Ek olarak bu arkadaşlar açtığınız o loader ile sizden izin dahi istemeden arka planda windows defenderınızı kapatıyor.

En:
In addition, these kind of Turkish trash websites are closing your windows defender on background even without your permission.

dnSpy-x86_h2HBiRJHSv.png

dnSpy-x86_a9vBb7RlM6.png

dnSpy-x86_gWLb1Shptn.png

dnSpy-x86_GzthuYXmdV.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bilgilendimre için teşekkürler kimin yaptığı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...