ben deİşte kral sizsiniz tamamen kullanıcı dostu her hileniz ücretsiz sunduğunuz imkanlar mükemmel hiçbir zaman öne geçemeyecekler memoryhackerstan başka foruma üye olmadım olmamda
ben deİşte kral sizsiniz tamamen kullanıcı dostu her hileniz ücretsiz sunduğunuz imkanlar mükemmel hiçbir zaman öne geçemeyecekler memoryhackerstan başka foruma üye olmadım olmamda
her hangi birini yönetici açman yeterlidir. otomatik host dosyasını sıfırlayacakBu host dosyasını indirdikten sonra ne yapıcaz, içinde exe cmd dosyaları var yatdımcı olurmusun
Sitenin ismini vermiyecem ama burda bahsedilen site yüksek ihtimalle o. Discord sunucularına neden böyle yaptıklarını sorduğumda iste allahıma sövüp banladılar.dd cidden komik, çok yerinde bir cevap olmuş
Rst host v2 indir ortadaki düğmeye bas problemin düzelir.vpnden giriyom normalde girilmiyo siteye
bilgilendimre için teşekkürler kimin yaptığı belli olduTR:
Ek olarak bu arkadaşlar açtığınız o loader ile sizden izin dahi istemeden arka planda windows defenderınızı kapatıyor.
En:
In addition, these kind of Turkish trash websites are closing your windows defender on background even without your permission.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap