bu host engelini nasıl kaldırıcaz pekiGirebilirsin ancak bilgisayar sağlığın için o zararlı sitelerde takılmamalısın.
Rst Host v2 indir ortadaki düğmeye bas.bu host engelini nasıl kaldırıcaz peki
oldu sağolRst Host v2 indir ortadaki düğmeye bas.
aga bana böyle özel bi host dosyası atsanıza burdan başka foruma sokmasın :dLoaderimizde gerekli adımları zaten atmaya başladık. Merak etmeyin, yanlışlıkla da olsa o tür zararlı sitelere giremeyeceksiniz zaten.![]()
nader böyle gururlanmamıştırAllah' ın belaları çekemiyor kısaca bu kadar büyüyeceğimizi kabullenemeyip alçaklık yapıyorlar ne desem bilemedim bunlara aciz insan bunlar.
Ama böyleleri asla bitmeyecek sürekli türeyecekler bunların karşısında ilk günki gibi dimdik mücadele edecez. MemoryHackers Türkiye' nin en büyük hile topluluğu kimse karşımızda duramayacak.
Agacım bizde boyle çok gururluyuznader böyle gururlanmamıştır aw
Genelleme yapmıyorum, bize bunu yapan sadece türk siteleri. O yüzden orada Türk yazıyor. Sitemiz global bir forum, ve yabancı kullanıcılarımıza sadece birkaç Türk sitesini engellediğimizi bildirip bunun nedenini açıkladım. Amacım kesinlikle Türk'lere hakaret vb değildir. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.Kusura bakmayın da "trash Turkish websites" gibi cümlelerinizde neden "Türk" dediğinizi anlamadım? Kendi ülkenize neden hakaret ediyorsunuz. Anlıyorum kopyalanmış ancak genelleme yaparak ülkemizi küçük düşürüyorsunuz birazcık daha "genellemesiz" olsa güzel olurdu ¯\_(ツ)_/¯