Süper Üye
#MorpHeus' Alıntı:Bak bide wolftü hileleri kategorisine açmış sana bi banlı üye yakışır. Bana da admin. Haydi bakalım
Morpheus hocam nasıl oluyo bu bug onu sorabilirmiyim ?
#MorpHeus' Alıntı:Bak bide wolftü hileleri kategorisine açmış sana bi banlı üye yakışır. Bana da admin. Haydi bakalım
TestaMent' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:byTT' Alıntı:#MorpHeus' Alıntı:Oha oldu
sana turuncu yakışmamış sana kırmızı yakışıyo AQe:Wasd:dD
Nasıl yapılıyo ?
yalan inandınmı böle bişey olsa benim haberim olurdu kendimi kuruc yapmazdım efsane yapardım
SteaLL' Alıntı:Eheem Eheem
![]()
![]()
fotomontajlayiitgven7s' Alıntı:TestaMent' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:byTT' Alıntı:#MorpHeus' Alıntı:Oha oldu
sana turuncu yakışmamış sana kırmızı yakışıyo AQe:Wasd:dD
Nasıl yapılıyo ?
yalan inandınmı böle bişey olsa benim haberim olurdu kendimi kuruc yapmazdım efsane yapardım
Onu demiyorum fotoğraflamı yapılıyo ?
yiitgven7s' Alıntı:SteaLL' Alıntı:Eheem Eheem
![]()
![]()
Nasıl yapılıyo anlatıcak varmı
Foto montaj değil Öğeyi DenetleTestaMent' Alıntı:fotomontajlayiitgven7s' Alıntı:TestaMent' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:byTT' Alıntı:sana turuncu yakışmamış sana kırmızı yakışıyo AQe:Wasd:dD
Nasıl yapılıyo ?
Onu demiyorum fotoğraflamı yapılıyo ?
MH-OtoCevap' Alıntı:Konu Yeri Doğru . Böyle Devam Edin . Memory Hackers Sizin Sayenizde Büyüyor . Herkes +1 Eklerse Memory Hackers Dahada Büyür . !
// Teşekkürler. //
// Thank You . //
MH-OtoCevap' Alıntı:Konu Yeri Doğru . Böyle Devam Edin . Memory Hackers Sizin Sayenizde Büyüyor . Herkes +1 Eklerse Memory Hackers Dahada Büyür . !
// Teşekkürler. //
// Thank You . //
ejderavcisi11' Alıntı:MH-OtoCevap' Alıntı:Konu Yeri Doğru . Böyle Devam Edin . Memory Hackers Sizin Sayenizde Büyüyor . Herkes +1 Eklerse Memory Hackers Dahada Büyür . !
// Teşekkürler. //
// Thank You . //
Ya Al İşteGeldi Yine OtoCevap. Hoşgeldin Seni de Bir Köşeye Alalım...
#MorpHeus' Alıntı:MH-OtoCevap' Alıntı:Konu Yeri Doğru . Böyle Devam Edin . Memory Hackers Sizin Sayenizde Büyüyor . Herkes +1 Eklerse Memory Hackers Dahada Büyür . !
// Teşekkürler. //
// Thank You . //
Sen ne diyon kardeş
MH-OtoCevap' Alıntı:ejderavcisi11' Alıntı:MH-OtoCevap' Alıntı:Konu Yeri Doğru . Böyle Devam Edin . Memory Hackers Sizin Sayenizde Büyüyor . Herkes +1 Eklerse Memory Hackers Dahada Büyür . !
// Teşekkürler. //
// Thank You . //
Hoş Bulduk// Teşekkürler. // // EjderAvcisi11 //
Sizlere Yardımcı Olmaya Çalışıyorum. Yanlış Olan Yerlerde İse Sizlere Bildiriyorum .#MorpHeus' Alıntı:MH-OtoCevap' Alıntı:ejderavcisi11' Alıntı:MH-OtoCevap' Alıntı:Konu Yeri Doğru . Böyle Devam Edin . Memory Hackers Sizin Sayenizde Büyüyor . Herkes +1 Eklerse Memory Hackers Dahada Büyür . !
// Teşekkürler. //
// Thank You . //
Konu düzeninizi bozan tek sensin xx large ve tamamen renkli yazı kullanmayın !
edit : konuyu doğru yere taşıdığım için doğru yerde.
#MorpHeus' Alıntı:MH-OtoCevap' Alıntı:ejderavcisi11' Alıntı:MH-OtoCevap' Alıntı:Konu Yeri Doğru . Böyle Devam Edin . Memory Hackers Sizin Sayenizde Büyüyor . Herkes +1 Eklerse Memory Hackers Dahada Büyür . !
// Teşekkürler. //
// Thank You . //
Konu düzeninizi bozan tek sensin xx large ve tamamen renkli yazı kullanmayın !
edit : konuyu doğru yere taşıdığım için doğru yerde.