Memoryhackers la ne zaman tanıştınız anlatın bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Memoryhackers ile nasıl tanıştınız nasıl burayı öğrendiniz yorum yaparsanız sevinirim, ben pek hatırlamıyorum ama galiba hile için üye olmuştum ordan beri üyeyim sıcak bir forum her şey var.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bi şubat ayı kışkırtılmış çılgın liseli olarak mektepten eve gelmiştim. Adam öldürüp sinir atıcaktım bu yüzden Rules Of Survival adlı oyuna girdim. Adamın biri bana arabayla son gaz giderken hs attı. Arkadaşımdan öğrendim meğersem oyunun hilesi varmış. Bana bu sitenin linkini attı kendi hesabını verdi ıd'si rules445 , çıldırdım deli ergenler gibi oynadım oynadım okulu aştım. Sonra bu güzel siteye mayısta kayıt olmaya karar verdim

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tamkafadan vardı Memoryden önce. Şuan 18 yaşındayım, yanlış olmasın 13 yaşındayken falan tanıştım diye hatırlıyorum

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Zulu oyunun %60 kısmı hileydi. Yani oyunun tadı tamamen kaçmıştı. Herkes hileydi malum. Oyuna klanca nakit çekiyorduk ama zevk alınmaz haldeydi oyun. Bizde hileye başvurduk buradan. Yani hileyle oynamaya başladık yeni hesaplarla. Öyle öyle, alıştım buraya :d İyiki de katılmışım siteye. Baya iyi ortamı var.

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
2013 de üye olmuştum net kafede wolf hilesi arıyordum burda buldum tüm kafeye öğrettim beleş para masa ısmarladılar ama şu aralar başka forumda daha aktifim

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bi şubat ayı kışkırtılmış çılgın liseli olarak mektepten eve gelmiştim. Adam öldürüp sinir atıcaktım bu yüzden Rules Of Survival adlı oyuna girdim. Adamın biri bana arabayla son gaz giderken hs attı. Arkadaşımdan öğrendim meğersem oyunun hilesi varmış. Bana bu sitenin linkini attı kendi hesabını verdi ıd'si rules445 , çıldırdım deli ergenler gibi oynadım oynadım okulu aştım. Sonra bu güzel siteye mayısta kayıt olmaya karar verdim
reız senı cılgın boy çıldırıyorum a:SDASD:ASD:ASD:.d

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
aynen öyle .d ama bundan önce prohile diye bir sitedeydim oradan geldim #negatif diye kurucu vardı şimdi yok ;( onun için gelmiştim sadece hile içindi artık sıkıldıkça giriyorum :) )
Ben de oyundayken görüyordum hile bot mesaj atıyordu chatten :D

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kadim zamanlardı adı tamkafadan idi.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Wolfayma girdim herkes hile sonra internetten araştırdım falan öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...