Üye
Hileyi onaylamak için siteye girdiğimde browser kapanıyor siteye giremiyorum suan telefondayim
Yine ayniWindows Güvenlik Duvarını Kapa
Format yeni atmıştımÖncelikle geçmiş olsun kardeşim. durumu özetliyeyim.
Piyasadaki birkaç ************* hilelerinin içlerine virüs koyarak hem sitemize giriş yapmanızı engelliyor hemde bilgilerinizi çalıyorlar bunlada yetinmeyip DDos saldırısı yapmak için bilgisayarlarınızı kullanıyorlar.
Peki ne yapabilirsiniz?
Temizlik imandandır bi format ilaç olacaktır
Format yeni atmıştım
Telefondan atamadimteamwiever yolla özelden bana
Ben antivirus ve trojan temizleme programları bakayimyeni atmış olabilirsin, büyük ihtimalle ros hilesi indirip açtın sonuç olarak virüs yedin kardeşim
Telefondan atamadim
Ben antivirus ve trojan temizleme programları bakayim
Aynen dediği gibi format at.Sisteminizi sağlam bir AV yazılımı ile taratın, buna rağmen şüphe duyuyorsanız son çare sistemi formatlarsınız.
Şimdi antivirüs ile temizledim hilenin içindeki bir virüs değil benim daha önceden birşey virüs bulaştırmış temizledim şuan pcdeyimSisteminizi sağlam bir AV yazılımı ile taratın, buna rağmen şüphe duyuyorsanız son çare sistemi formatlarsınız.
Şimdi antivirüs ile temizledim hilenin içindeki bir virüs değil benim daha önceden birşey virüs bulaştırmış temizledim şuan pcdeyim
Sevindim, muhakkak ki inen birşeylerden bulaşıyor. Bazı ücretsiz yazılımların onay sistemi teklifleriyle gelen ek araçlar vb. bazen kurarken bile dikkat edemediğimiz oluyor. Size benim önereceğim mutlaka HijackThis yazılımı bulunsun sisteminizde bu yazılımı güvenli modda çalıştırın ve tüm sistemin logunu alın. Arka planda çalışan işlemler internet trafiğini sömüren yazılımlar hepsi net olarak ortaya çıkar boyutu küçük ama size büyük yarar sağlar. Bilginiz dışında kurulan veya programların yanında gelen istenmeyen ek araçlar net olarak çıkar karşınıza. Bir tarama programı değil sadece log almanızı sağlar fakat elinizin altında bulunsun derim.[/QUOTE
banada yardım eder misin ?Sevindim, muhakkak ki inen birşeylerden bulaşıyor. Bazı ücretsiz yazılımların onay sistemi teklifleriyle gelen ek araçlar vb. bazen kurarken bile dikkat edemediğimiz oluyor. Size benim önereceğim mutlaka HijackThis yazılımı bulunsun sisteminizde bu yazılımı güvenli modda çalıştırın ve tüm sistemin logunu alın. Arka planda çalışan işlemler internet trafiğini sömüren yazılımlar hepsi net olarak ortaya çıkar boyutu küçük ama size büyük yarar sağlar. Bilginiz dışında kurulan veya programların yanında gelen istenmeyen ek araçlar net olarak çıkar karşınıza. Bir tarama programı değil sadece log almanızı sağlar fakat elinizin altında bulunsun derim.