- Yasaklandı
Pc deki bütün anti virüsler kapalı ama çalışmıyorarkadaşlar yapmanız gereken tek şey windows/⚙/Güncelleştirme ve Güvenlik/Windows Güvenliği/ Virus Ve Tehtid Koruması/Virus Ve Tehtid Koruması Ayarları<ayarları yönet ordan bütü tikleri kaldırın her pcyi açtığınızda yapmanız lazım yoksa çalışmıyor
Aynen lol bölümüne gelince açmıyorLoader aktif olarak çalışıyor ama lol çalışmıyor şuan hile güncelleniyor
Gettext erir veriyor bendede aynısı yaşanıyor bunun sebebini bilen varmıArkadaşlar memoryUI download indirirken hata veriyor ve script açamıyorum bunun yüzünden virus programları kapalı c++ güncel duvarlar kapalı herşey tamam ama sıkıntı var as atiyorum acil yardim lazim
Getlast error bendede aynı sıkıntı bunun sebebini bilen varmıArkadaşlar memoryUI download indirirken hata veriyor ve script açamıyorum bunun yüzünden virus programları kapalı c++ güncel duvarlar kapalı herşey tamam ama sıkıntı var as atiyorum acil yardim lazim
HEPSİ KAPALI YİNE AYNI HATA VEİRİYORarkadaşlar yapmanız gereken tek şey windows/⚙/Güncelleştirme ve Güvenlik/Windows Güvenliği/ Virus Ve Tehtid Koruması/Virus Ve Tehtid Koruması Ayarları<ayarları yönet ordan bütü tikleri kaldırın her pcyi açtığınızda yapmanız lazım yoksa çalışmıyor
Getlast error hatası veriyor çözümü nedir bilen varmıArkadaşlar memoryUI download indirirken hata veriyor ve script açamıyorum bunun yüzünden virus programları kapalı c++ güncel duvarlar kapalı herşey tamam ama sıkıntı var as atiyorum acil yardim lazim
Yok dostum söylenen bütün yolları denedik olmuyor şu an açan varmı acabaHALA BULAN YOK
sen bulunca bana yazarmısın kardesimYok dostum söylenen bütün yolları denedik olmuyor şu an açan varmı acaba
kapalı kankamVirüs programlarını tam olarak kapattınmı Windows tan 4 tikinide kapamalısın