Çözüldü MemoryUI masaüstünden kayboluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar 5. denememe rağmen hala kayboluyor ilk başta başka isimle masaüstü me geliyor ardından hile kapanınca hepsi siliniyor arşivden baştan çıkarıp açmak zorunda kalıyorum
kalıcı bir şekilde kalmıyor mu acaba

1664666963489.png

Çözüm
MemoryUI hileleri kullandıktan sonra otomatik silinmektedir. Bunun nedeni ban yeme riskini en aza indirgemektir. Bu bir hata olmamakla birlikte her seferinde .rar'dan çıkartmanız gerekiyor.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Arka planında çalışan en başta ve çoğunlukla ondan kaynaklı olan 'Defender' antivirüs programın olabilir. Siliyor ve rarına karışamadığı için(orayı tarayamadığı için) silmiyor yani dosyalar siliniyor fakat rarda kalıyor. Demek istediğiniz olay tam olarak buysa sorununuz arka planda çalışan antivirüs programından kaynaklıdır.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arka planında çalışan en başta ve çoğunlukla ondan kaynaklı olan 'Defender' antivirüs programın olabilir. Siliyor ve rarına karışamadığı için(orayı tarayamadığı için) silmiyor yani dosyalar siliniyor fakat rarda kalıyor. Demek istediğiniz olay tam olarak buysa sorununuz arka planda çalışan antivirüs programından kaynaklıdır.
Efendim öncelikle çok teşekkür ederim evet çözüm bu sanırım deneyip döneceğim.
Post automatically merged:

tamammıyla nasıl kapata bilirim güvenlik duvarını

Son düzenleme:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
MemoryUI hileleri kullandıktan sonra otomatik silinmektedir. Bunun nedeni ban yeme riskini en aza indirgemektir. Bu bir hata olmamakla birlikte her seferinde .rar'dan çıkartmanız gerekiyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...