- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.Bugün hilelerden birini kullanabilmek için MemoryUI uygulamasını indirmiştim. Uygulamayı çalıştırdım adım adım yapılması gerekenlere uyarak oyunun hilesini çalıştırmaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde bir anda uygulama yanıt vermeyi kesip kapanıyor. Bunun nedeni bellimi veya nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 85249
Windows sürümün 8.1 büyük ihtimalle bu sürümde çalışmıyor dostum sürümünü w10'a yükseltmelisinBugün hilelerden birini kullanabilmek için MemoryUI uygulamasını indirmiştim. Uygulamayı çalıştırdım adım adım yapılması gerekenlere uyarak oyunun hilesini çalıştırmaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde bir anda uygulama yanıt vermeyi kesip kapanıyor. Bunun nedeni bellimi veya nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 85249
Hocam win10 değilsin sanırım loader win10da açılıyor haberin olsun win10 yükseltmen gerekliBugün hilelerden birini kullanabilmek için MemoryUI uygulamasını indirmiştim. Uygulamayı çalıştırdım adım adım yapılması gerekenlere uyarak oyunun hilesini çalıştırmaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde bir anda uygulama yanıt vermeyi kesip kapanıyor. Bunun nedeni bellimi veya nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 85249
7Windows sürümün 8.1 büyük ihtimalle bu sürümde çalışmıyor dostum sürümünü w10'a yükseltmelisin
lol hilesi ve sürüm 7Hangi hileyi çalıştırmayı deniyorsun ve Windows sürümün nedir?
w7'de de çalışmıyor dostum w10'a yükseltmelisin7
lol hilesi ve sürüm 7
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.Bugün hilelerden birini kullanabilmek için MemoryUI uygulamasını indirmiştim. Uygulamayı çalıştırdım adım adım yapılması gerekenlere uyarak oyunun hilesini çalıştırmaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde bir anda uygulama yanıt vermeyi kesip kapanıyor. Bunun nedeni bellimi veya nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 85249
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?