Çözüldü MemoryUI sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bugün hilelerden birini kullanabilmek için MemoryUI uygulamasını indirmiştim. Uygulamayı çalıştırdım adım adım yapılması gerekenlere uyarak oyunun hilesini çalıştırmaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde bir anda uygulama yanıt vermeyi kesip kapanıyor. Bunun nedeni bellimi veya nasıl çözebilirim?
1675628096316.png

Çözüm
Bugün hilelerden birini kullanabilmek için MemoryUI uygulamasını indirmiştim. Uygulamayı çalıştırdım adım adım yapılması gerekenlere uyarak oyunun hilesini çalıştırmaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde bir anda uygulama yanıt vermeyi kesip kapanıyor. Bunun nedeni bellimi veya nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 85249
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Hangi hileyi çalıştırmayı deniyorsun ve Windows sürümün nedir?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bugün hilelerden birini kullanabilmek için MemoryUI uygulamasını indirmiştim. Uygulamayı çalıştırdım adım adım yapılması gerekenlere uyarak oyunun hilesini çalıştırmaya çalıştığımda anlamadığım bir şekilde bir anda uygulama yanıt vermeyi kesip kapanıyor. Bunun nedeni bellimi veya nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 85249
Windows sürümün 8.1 büyük ihtimalle bu sürümde çalışmıyor dostum sürümünü w10'a yükseltmelisin

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam win10 değilsin sanırım loader win10da açılıyor haberin olsun win10 yükseltmen gerekli

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Şuanda en stabil win10 kanka bütün hileler de onunla stabil şuanda. 11 stabil olana kadar win10 devam

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...