Merhaba biraz konusalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben daha önceden bu sitede vardım fakat hiç onaylı üye olmayı beceremedim tam olarak nasıl onaylı oluyoruz ve özlemişim bu ortamı

buranın hilelerinde herhangi şuana kadar virüstür falan hiç sıkıntı yaşamadım fakat bir şeyler demek istiyorum bu inject edilmesine yardımcı olan programı açtıgımda
görev yöneticisinde farklılıklar oluyor ve defender sürekli trojan algılandı diyor baş ağrıtıyor bu programı açtıgımda sürekli disk daha fazla çalışıyor sizde de oluyor mu oluyorsa nedenleri nedir

Teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar...

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
her hileyi virüs olarak algılar antivirüs uygulamaları ve görev yöneticisinde nası farklılıklar oluyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben daha önceden bu sitede vardım fakat hiç onaylı üye olmayı beceremedim tam olarak nasıl onaylı oluyoruz ve özlemişim bu ortamı

buranın hilelerinde herhangi şuana kadar virüstür falan hiç sıkıntı yaşamadım fakat bir şeyler demek istiyorum bu inject edilmesine yardımcı olan programı açtıgımda
görev yöneticisinde farklılıklar oluyor ve defender sürekli trojan algılandı diyor baş ağrıtıyor bu programı açtıgımda sürekli disk daha fazla çalışıyor sizde de oluyor mu oluyorsa nedenleri nedir

Teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar...
Hocam, öncelikle hoş geldiniz. Onaylı üye olabilmek için 50 yorum, 5 ve 5 günden fazla kayıt olmanız gerekmektedir. Bunun dışında, MemoryHackers sitesinde herhangi bir trojan veya bilgisayarınızı tehdit eden hiçbir şey bulunmamaktadır. Antivirüs programınızı kapatırsanız tekrar sorun yaşamayacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...