Merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim foruma hile kullanmak amacıyla geldim ama 2 gündür müptelası oldum fakat forumda sanki bir sessizlik sanki bir eksiklik var.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim foruma hile kullanmak amacıyla geldim ama 2 gündür müptelası oldum fakat forumda sanki bir sessizlik sanki bir eksiklik var.
nasıl bi eksiklik var? bu arada ben en son bıraktığımda bizim makineciler döne döne iş arıyodu durum hala aynı mı hocam? :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
nasıl bi eksiklik var? bu arada ben en son bıraktığımda bizim makineciler döne döne iş arıyodu durum hala aynı mı hocam? :D
Makine mühendisliği için iş sıkıntısı yok bence iş niteliği sıkıntısı var şartları ne maaş çalışma saati yapılan iş ne tabi doğal olarak kötü işler var iyi işler içinse donanım ve bilgi gerekli ama en iyisi sağlam bir ingilizce öğrenip belki bir de ikinci dil ardından yurdışına gitmek
Post automatically merged:

Eksiklikten kastım forum biraz yavaş gibi ama güzel bence biraz daha tanınmaya ihtiyacı var ki hem konu çeşitliliği artsın hem de bilgili insanlar konuları çözüp insanlara yardımcı olsun

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar,

Ben de Biyomedikal Mühendisiyim bu forum yazılım geliştirmek için oldukça tatlı bir platform. Sırası gelmişken söylemeden edemeyeceğim iş imkanı her zaman vardır arkadaşlar yeterki kovalamasını bilin ^^

Tan
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de yazılım mühendisliği okuyorum, bu arada foruma hoş geldin, muhabbeti ve bilgi paylaşmayı seviyorsan on numara ortam.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Makine mühendisliği için iş sıkıntısı yok bence iş niteliği sıkıntısı var şartları ne maaş çalışma saati yapılan iş ne tabi doğal olarak kötü işler var iyi işler içinse donanım ve bilgi gerekli ama en iyisi sağlam bir ingilizce öğrenip belki bir de ikinci dil ardından yurdışına gitmek

Eksiklikten kastım forum biraz yavaş gibi ama güzel bence biraz daha tanınmaya ihtiyacı var ki hem konu çeşitliliği artsın hem de bilgili insanlar konuları çözüp insanlara yardımcı olsun
yurtdışı önerisi sanırım artık bütün iş alanlarında geçerli oldu :D benim arkadaşım asgari ücretle bi fabrikaya girdi en azından tecrübe olur daha iyi imkanlara sahip biyere geçerim sonrasında diye ama sanırım pes etmiş olucak ki en son kendi cafe'sini açmıştı :D

aynen genel olarak hileye dayalı olduğundan o konuda bencede sıkıntı var ama bence forumun en önemli sıkıntısı üyelik kısmında. sadece attığın yorumlarla statü kazanabiliyosun bu da çoğu kişinin spam yapmasına neden oluyo

Selamlar,

Ben de Biyomedikal Mühendisiyim bu forum yazılım geliştirmek için oldukça tatlı bir platform. Sırası gelmişken söylemeden edemeyeceğim iş imkanı her zaman vardır arkadaşlar yeterki kovalamasını bilin ^^
hocam iş imkanı her zaman vardır kısmına çok katılamadım ya. her zaman öyle bi imkan olması için kişinin sosyal becerilerinin de kuvvetli olması gerekiyo, bu da olmak zorunda değil aslında. tabi iş alanının ona ihtiyaç olmadığını varsayarak söylüyorum

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncelikle foruma hoş geldin kral hilelerin çoğu roller de çalışıyor valorant mesela Süper üye olunca kullana bilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yurtdışı önerisi sanırım artık bütün iş alanlarında geçerli oldu :D benim arkadaşım asgari ücretle bi fabrikaya girdi en azından tecrübe olur daha iyi imkanlara sahip biyere geçerim sonrasında diye ama sanırım pes etmiş olucak ki en son kendi cafe'sini açmıştı :D

aynen genel olarak hileye dayalı olduğundan o konuda bencede sıkıntı var ama bence forumun en önemli sıkıntısı üyelik kısmında. sadece attığın yorumlarla statü kazanabiliyosun bu da çoğu kişinin spam yapmasına neden oluyo

hocam iş imkanı her zaman vardır kısmına çok katılamadım ya. her zaman öyle bi imkan olması için kişinin sosyal becerilerinin de kuvvetli olması gerekiyo, bu da olmak zorunda değil aslında. tabi iş alanının ona ihtiyaç olmadığını varsayarak söylüyorum
Herhangi bir işle başlama kısmına kesinlikle katılıyorum asgari ücretle dahi bir işe başladıktan sonra zamanla hem kendini geliştirebilir hemde yeni insanlar tanıyop iş fırsatları kazanabilirsin. Arkadaşın fazla dayanamamış zaten o maaşla bugün ki şartlarda dayanmak neredeyse imkansız.

Sosyal beceri mevzusu eskidendi bence şimdi internetten her türlü firmaya başvurabiliyorsjn mesela ben hem donanım hemde okuduğum üniversiteye bakıyorum benim baykar savunmaya stajer olarak bile girmem çok zordu ama internetten bütün aşamaları geçerek stajımı orda yaptım

Öncelikle foruma hoş geldin kral hilelerin çoğu roller de çalışıyor valorant mesela Süper üye olunca kullana bilirsin
Ben daha çok metin2 hileleri ile ilgileniyorum zaten fps oyunlarında hişe kullanmak saçma geliyor. Metin2 de ise artık neredeyse bir zorunluluk bu hile (bkz.farmbot)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
forum canavar gibi valla ne eksiği var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hi welcome this forum this is most active forum ever bro

PALA
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hileye bir kere bulaşırsan bir daha asla bırakamazsın. -Esco-

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
merhaba. bölümün çok zor bence otur ders çalış :)

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncelikle hoşgeldin kardeşim bende bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. forumda dediğin gibi bence de bir azalma söz konusu kaç gündür giriyorum son konular hemen hemen aynı kalıyor değişmiyor.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hoş geldin foruma burada çok güzel ortam var bende yıllardır buradayım zamanla çoğu kişiyi tanımaya başlıyorsun bir nevi aile olmaya başlıyorsun eksikliği yok sadece alışman gerekicek

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin ne kadar çok ekmek(aktiflik) o kadar çok köfte(hile) :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hoş geldin foruma, birkaç yıldır bu forumdayım ben de ama o dediğin gibi bir sakinlik sessizlik söz konusu olduğunu düşünmüyorum, herkes çok aktif ve herkes bir sorunun olunca yardımcı oluyor.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eksiklikten kastınız ne bu arada sizi kıskandım :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hoş geldin foruma, birkaç yıldır bu forumdayım ben de ama o dediğin gibi bir sakinlik sessizlik söz konusu olduğunu düşünmüyorum, herkes çok aktif ve herkes bir sorunun olunca yardımcı oluyor.
Uzun bir süre TurkHackTeam adlı forumda aktif kullanıcıydım oraylaa karşılaştırarak söyledim başkada bir forum kullanmadım zaten. 4-5 sene önce kullanıyordum o senelerde bile hem çok fazla konu çeşitliliği hemde çok yetkin insanlar yazı yazıyordu burda o hissi henüz alamadım gerçi daha 3-4 gün oldu ama bilmiyorum bakalım

eksiklikten kastınız ne bu arada sizi kıskandım :D
kıskanma nedeninizi anlayamadım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...