nasıl bi eksiklik var? bu arada ben en son bıraktığımda bizim makineciler döne döne iş arıyodu durum hala aynı mı hocam?Merhaba arkadaşlar Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim foruma hile kullanmak amacıyla geldim ama 2 gündür müptelası oldum fakat forumda sanki bir sessizlik sanki bir eksiklik var.
Makine mühendisliği için iş sıkıntısı yok bence iş niteliği sıkıntısı var şartları ne maaş çalışma saati yapılan iş ne tabi doğal olarak kötü işler var iyi işler içinse donanım ve bilgi gerekli ama en iyisi sağlam bir ingilizce öğrenip belki bir de ikinci dil ardından yurdışına gitmeknasıl bi eksiklik var? bu arada ben en son bıraktığımda bizim makineciler döne döne iş arıyodu durum hala aynı mı hocam?![]()
Eksiklikten kastım forum biraz yavaş gibi ama güzel bence biraz daha tanınmaya ihtiyacı var ki hem konu çeşitliliği artsın hem de bilgili insanlar konuları çözüp insanlara yardımcı olsunnasıl bi eksiklik var? bu arada ben en son bıraktığımda bizim makineciler döne döne iş arıyodu durum hala aynı mı hocam?![]()
Ben de yazılım mühendisliği okuyorum, bu arada foruma hoş geldin, muhabbeti ve bilgi paylaşmayı seviyorsan on numara ortam.Merhaba arkadaşlar Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim foruma hile kullanmak amacıyla geldim ama 2 gündür müptelası oldum fakat forumda sanki bir sessizlik sanki bir eksiklik var.
yurtdışı önerisi sanırım artık bütün iş alanlarında geçerli olduMakine mühendisliği için iş sıkıntısı yok bence iş niteliği sıkıntısı var şartları ne maaş çalışma saati yapılan iş ne tabi doğal olarak kötü işler var iyi işler içinse donanım ve bilgi gerekli ama en iyisi sağlam bir ingilizce öğrenip belki bir de ikinci dil ardından yurdışına gitmek
Post automatically merged:
Eksiklikten kastım forum biraz yavaş gibi ama güzel bence biraz daha tanınmaya ihtiyacı var ki hem konu çeşitliliği artsın hem de bilgili insanlar konuları çözüp insanlara yardımcı olsun
hocam iş imkanı her zaman vardır kısmına çok katılamadım ya. her zaman öyle bi imkan olması için kişinin sosyal becerilerinin de kuvvetli olması gerekiyo, bu da olmak zorunda değil aslında. tabi iş alanının ona ihtiyaç olmadığını varsayarak söylüyorumSelamlar,
Ben de Biyomedikal Mühendisiyim bu forum yazılım geliştirmek için oldukça tatlı bir platform. Sırası gelmişken söylemeden edemeyeceğim iş imkanı her zaman vardır arkadaşlar yeterki kovalamasını bilin ^^
Herhangi bir işle başlama kısmına kesinlikle katılıyorum asgari ücretle dahi bir işe başladıktan sonra zamanla hem kendini geliştirebilir hemde yeni insanlar tanıyop iş fırsatları kazanabilirsin. Arkadaşın fazla dayanamamış zaten o maaşla bugün ki şartlarda dayanmak neredeyse imkansız.yurtdışı önerisi sanırım artık bütün iş alanlarında geçerli oldubenim arkadaşım asgari ücretle bi fabrikaya girdi en azından tecrübe olur daha iyi imkanlara sahip biyere geçerim sonrasında diye ama sanırım pes etmiş olucak ki en son kendi cafe'sini açmıştı
aynen genel olarak hileye dayalı olduğundan o konuda bencede sıkıntı var ama bence forumun en önemli sıkıntısı üyelik kısmında. sadece attığın yorumlarla statü kazanabiliyosun bu da çoğu kişinin spam yapmasına neden oluyo
Post automatically merged:
hocam iş imkanı her zaman vardır kısmına çok katılamadım ya. her zaman öyle bi imkan olması için kişinin sosyal becerilerinin de kuvvetli olması gerekiyo, bu da olmak zorunda değil aslında. tabi iş alanının ona ihtiyaç olmadığını varsayarak söylüyorum
Ben daha çok metin2 hileleri ile ilgileniyorum zaten fps oyunlarında hişe kullanmak saçma geliyor. Metin2 de ise artık neredeyse bir zorunluluk bu hile (bkz.farmbot)Öncelikle foruma hoş geldin kral hilelerin çoğu roller de çalışıyor valorant mesela Süper üye olunca kullana bilirsin
Hileye bir kere bulaşırsan bir daha asla bırakamazsın. -Esco-Merhaba arkadaşlar Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim foruma hile kullanmak amacıyla geldim ama 2 gündür müptelası oldum fakat forumda sanki bir sessizlik sanki bir eksiklik var.
Metin2 bırakılmaz ara verilir.Hileye bir kere bulaşırsan bir daha asla bırakamazsın. -Esco-
O zaman kolay gelsin sanaBen daha çok metin2 hileleri ile ilgileniyorum zaten fps oyunlarında hişe kullanmak saçma geliyor. Metin2 de ise artık neredeyse bir zorunluluk bu hile (bkz.farmbot)
Uzun bir süre TurkHackTeam adlı forumda aktif kullanıcıydım oraylaa karşılaştırarak söyledim başkada bir forum kullanmadım zaten. 4-5 sene önce kullanıyordum o senelerde bile hem çok fazla konu çeşitliliği hemde çok yetkin insanlar yazı yazıyordu burda o hissi henüz alamadım gerçi daha 3-4 gün oldu ama bilmiyorum bakalımhoş geldin foruma, birkaç yıldır bu forumdayım ben de ama o dediğin gibi bir sakinlik sessizlik söz konusu olduğunu düşünmüyorum, herkes çok aktif ve herkes bir sorunun olunca yardımcı oluyor.
kıskanma nedeninizi anlayamadımeksiklikten kastınız ne bu arada sizi kıskandım![]()