Discordum üzerinden iletişime geçebilirsin. oQeF#3131 nickimmerhabalar dostum oQEF hoşgeldin sna nereden ulaşabilirim miner hakkında soru soracağım
Ne güzel işte senin gibi lise1 e giden ergenlerle uğraşmıyorum artık. -_-cgden ban yiyince macera arayan ben @akif3838 useless
5700 lü seriler mining için iyi değil. 3 adet msi mech 5700 oc kullanıyorum bellek sıcaklık problemi var. Bazen 100 dereceye ulaşıyor. 50-60 dolar verip aldığım termal padler bile yeri gelince kurtarmıyor. Mining için kart arıyorsanız 6700xt tercih edin.Reis benim de çok aklıma yatan bir iş, şimdi üniversite için başka bir şehirdeyim. Mevcut kazım yapan masum bir rx 580 xt ekran kartım var. Şuanlık getirisi 40 ile 50 dolar arasında değişiyor, 2021 senesi başında 8k aldığım laptop 14k olmuş bunu satıp rx 5700 xt almayı planlıyorum, arta kalan parayla da güneş paneli alırım diye düşünüyorum.
Ben de memmun oldummerhaba tanıştığımıza menmun oldum hocam
hoş geldin kardeşim benim sende kendine iy ibak biz buralardayız zaten görüşürüzBeni kiminiz bilir kiminiz bilmez. Aranızda yeniyim. .net developeriyim. 21 yaşındayım ve forumlarda takılmayı çok seviyorum. 3 sene internet kafe geçmişim olduğu için her türlü windows / imaj / iso / imaging / ccboot gibi işlerde mükemmel bilgiliyimdir. Kendim hakkımda ve projelerimden bahsetmek istiyorum. Şu sıralar internet kafelerin ciroları düşük olduğu için satıp bir mining rig dizdim ( ki zaten mining yapıyordum). Şuan 600mh's lik bir sistemim var ve gayet memmunum. Şu sıralar kendi mining programımı geliştirmekteyim. Biraz yol kat ettim. Claymore(phoenixminer) ilk sürümlerinin git leriyle bir miner yazdım ama pek stabil değildi bu sebepten rafta durmakta ( amd için iyi çalışıyor aslında). Her neyse yazılımım şuan için sadece linux için çalışıyor. Ama yakında windowsada çıkaracağım. Konuyu hiç uzatasım yok bu yüzden kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
![]()
merhabalar umarım programını bitirirsin ve sorunsuz çalışırBeni kiminiz bilir kiminiz bilmez. Aranızda yeniyim. .net developeriyim. 21 yaşındayım ve forumlarda takılmayı çok seviyorum. 3 sene internet kafe geçmişim olduğu için her türlü windows / imaj / iso / imaging / ccboot gibi işlerde mükemmel bilgiliyimdir. Kendim hakkımda ve projelerimden bahsetmek istiyorum. Şu sıralar internet kafelerin ciroları düşük olduğu için satıp bir mining rig dizdim ( ki zaten mining yapıyordum). Şuan 600mh's lik bir sistemim var ve gayet memmunum. Şu sıralar kendi mining programımı geliştirmekteyim. Biraz yol kat ettim. Claymore(phoenixminer) ilk sürümlerinin git leriyle bir miner yazdım ama pek stabil değildi bu sebepten rafta durmakta ( amd için iyi çalışıyor aslında). Her neyse yazılımım şuan için sadece linux için çalışıyor. Ama yakında windowsada çıkaracağım. Konuyu hiç uzatasım yok bu yüzden kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
![]()