Merhabalar ben oQeF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merhabalar dostum oQEF hoşgeldin sna nereden ulaşabilirim miner hakkında soru soracağım
Discordum üzerinden iletişime geçebilirsin. oQeF#3131 nickim :).

cgden ban yiyince macera arayan ben @akif3838 useless
Ne güzel işte senin gibi lise1 e giden ergenlerle uğraşmıyorum artık. -_-
Post automatically merged:

Reis benim de çok aklıma yatan bir iş, şimdi üniversite için başka bir şehirdeyim. Mevcut kazım yapan masum bir rx 580 xt ekran kartım var. Şuanlık getirisi 40 ile 50 dolar arasında değişiyor, 2021 senesi başında 8k aldığım laptop 14k olmuş bunu satıp rx 5700 xt almayı planlıyorum, arta kalan parayla da güneş paneli alırım diye düşünüyorum.
5700 lü seriler mining için iyi değil. 3 adet msi mech 5700 oc kullanıyorum bellek sıcaklık problemi var. Bazen 100 dereceye ulaşıyor. 50-60 dolar verip aldığım termal padler bile yeri gelince kurtarmıyor. Mining için kart arıyorsanız 6700xt tercih edin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hoşgeldin oQeF nicki çok tanıdık geliyor, Proje için de başarılar merakla bekliyoruz

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yazılımın için başarılar. Umarım güzel bir program olur minning dünyası için.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
merhaba tanıştığımıza menmun oldum hocam

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beni kiminiz bilir kiminiz bilmez. Aranızda yeniyim. .net developeriyim. 21 yaşındayım ve forumlarda takılmayı çok seviyorum. 3 sene internet kafe geçmişim olduğu için her türlü windows / imaj / iso / imaging / ccboot gibi işlerde mükemmel bilgiliyimdir. Kendim hakkımda ve projelerimden bahsetmek istiyorum. Şu sıralar internet kafelerin ciroları düşük olduğu için satıp bir mining rig dizdim ( ki zaten mining yapıyordum). Şuan 600mh's lik bir sistemim var ve gayet memmunum. Şu sıralar kendi mining programımı geliştirmekteyim. Biraz yol kat ettim. Claymore(phoenixminer) ilk sürümlerinin git leriyle bir miner yazdım ama pek stabil değildi bu sebepten rafta durmakta ( amd için iyi çalışıyor aslında). Her neyse yazılımım şuan için sadece linux için çalışıyor. Ama yakında windowsada çıkaracağım. Konuyu hiç uzatasım yok bu yüzden kendinize iyi bakın görüşmek üzere :).

unknown.png
hoş geldin kardeşim benim sende kendine iy ibak biz buralardayız zaten görüşürüz :)

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beni kiminiz bilir kiminiz bilmez. Aranızda yeniyim. .net developeriyim. 21 yaşındayım ve forumlarda takılmayı çok seviyorum. 3 sene internet kafe geçmişim olduğu için her türlü windows / imaj / iso / imaging / ccboot gibi işlerde mükemmel bilgiliyimdir. Kendim hakkımda ve projelerimden bahsetmek istiyorum. Şu sıralar internet kafelerin ciroları düşük olduğu için satıp bir mining rig dizdim ( ki zaten mining yapıyordum). Şuan 600mh's lik bir sistemim var ve gayet memmunum. Şu sıralar kendi mining programımı geliştirmekteyim. Biraz yol kat ettim. Claymore(phoenixminer) ilk sürümlerinin git leriyle bir miner yazdım ama pek stabil değildi bu sebepten rafta durmakta ( amd için iyi çalışıyor aslında). Her neyse yazılımım şuan için sadece linux için çalışıyor. Ama yakında windowsada çıkaracağım. Konuyu hiç uzatasım yok bu yüzden kendinize iyi bakın görüşmek üzere :).

unknown.png
merhabalar umarım programını bitirirsin ve sorunsuz çalışır

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Merak uyandırıcı Merhabalar bu arada iyi günler dilerim

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kolay gelsin dostum. Aramıza hoşgeldin

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla kardeşim eline koluna sağlık daha ne olsun ama takip ediyorum bize çok katkın olacağına eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...