Merhabalar, buyurun tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben forumun efsane delisiyimtanıştığımıza memnun oldum Mh ailesine hoşgeldin dostum forumda kaliteli zaman geçirirsin umarım
İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum merhaba öncelikle platforma hoşgeldin benim ismim Mert ben de evde yalnız otururken bu siteyi keşfettim daha sonra LoL adlı bu şaheser cehennem oyunu oynarken benim gibi hile ve hile kullanıcıları bulup milleti çıldırtma görevinde bulunmayı düşündüm o yüzden bende artık bir hem hileci hem de forumda insanların sorularına yanıt arayan minik bir insanım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba ben selim adanada oturuyorum instagramım:selim_yanrky istek atın konuşalım tanışalım

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin dostum forma hangi okulda grafik okuyordun ?

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Adım Ziya. 20 yaşındayım. 2. Sınıf Grafik Tasarım bölümü öğrencisiyim. Sezon 5 ten beri lol oynuyorum ve şu 2-3 senedir hack'e kafayı üşütmüş durumdayım. Dışadönük bir insanım. Kolay arkadaş edinirim. Umarım sizlerle iyi arkadaş oluruz. İyi forumlar dilerim :salute:
hack çukuruna düştüysen sende allah yardımcın olsun genç dostum :D bu bataktan çıkamıyorsun maalesef fakat keyifli insanları tilt etmek

Üye
4 HİZMET YILI
Adım Ziya. 20 yaşındayım. 2. Sınıf Grafik Tasarım bölümü öğrencisiyim. Sezon 5 ten beri lol oynuyorum ve şu 2-3 senedir hack'e kafayı üşütmüş durumdayım. Dışadönük bir insanım. Kolay arkadaş edinirim. Umarım sizlerle iyi arkadaş oluruz. İyi forumlar dilerim :salute:
Knk istersen lol nickini ver ordan da konuşabiliriz

Üye
4 HİZMET YILI
Foruma hoş geldin dostum umarım aradığın her şeyi bulursun burada

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
böyle insanları seviyorum kimseye zararları olmuyor hoşgeldin foruma :panlove:

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar dostum bende bu forumda yeniyim hatta kullandığım ilk forum diyebilirim

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Merhaba dostum. Forumda başarıları ve bol keyifli dakikalar. Bende 23 yaşında 2 üniversite son sınıf öğrencisiyim. Memnun oldum. Oyun olarak Warzone, Valorant, Arma 3 gibi oyunlar tercih ediyor ve oynuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...