Merhabalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Aranıza yen katıldım ve sitenizi gördüm. Oyun içerisinde hile çıkmış diyorlar  bende bu hileyi almak istiyorum. Artık şu kutulardan bir şey çıkmamasından sıkıldım o kadar para yatırıp karşılığını alamamak çok sinir bozucu. Bu konuda hile ne zaman paylaşılacak acaba

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Cvp: Merhabalar.

ByHeLLBoY' Alıntı:
Aranıza yen katıldım ve sitenizi gördüm. Oyun içerisinde hile çıkmış diyorlar  bende bu hileyi almak istiyorum. Artık şu kutulardan bir şey çıkmamasından sıkıldım o kadar para yatırıp karşılığını alamamak çok sinir bozucu. Bu konuda hile ne zaman paylaşılacak acaba

Şuan teamımız phantomers ve wolftü üzerine yoğunlaşmaktadır. Hound The LAst Hopa hemen hile beklememenizi öneririm. Zaten çıkarsada free olmaz vip paralı olur :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

o kadar kutuya para veriyoruz. Buna da veririz sorun değil de. Pvpde ışınlana ışınlana gidenler var :S sanırım siz tarafından yapılmamış hile :(

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

ByHeLLBoY' Alıntı:
o kadar kutuya para veriyoruz. Buna da veririz sorun değil de. Pvpde ışınlana ışınlana gidenler var :S sanırım siz tarafından yapılmamış hile :(

Bizim Tarafımızdan Yapılmış Ancak Geliştirmesine Devam Etmedigimiz hoonds Hilesi Var İlerleyen Zamanlarda Forumda Yerini Almış Olur 
Şuan Oyunda Bizim Hilemizi kullanan yoktur..

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Pvpde ışınlanan bir çok kişi var. Demek ki başka bir yerden buldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...