Yaklaşık 1 yıldır beklediğim apex hilesi

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar memoryhackers ekibi bundan yaklaşık 1 sene önce apexte hileyle rank kasıyodum nerdeyse tüm zamanımı atamıştım ama hile fix yemişti ilk 1 2 ay bekleidm gelmemişti ve bundan 2 3 gün önce tekrar giri pbaktığımda hala hile olmadığını gördüm artık hilelere bir güncelleme gelmiyormu artık hile kodlanmıyorumu eskisi gibi bu hileleri kullanamayacakmıyız bilgi almak istiyorum

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hocam forumda kimse kalmadı nerdeyse. Gördüğüm kadarıyla yöneticiler çevrimiçi olmuyor pek. Güncelleneceğini sanmıyorum.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hocam forumda kimse kalmadı nerdeyse. Gördüğüm kadarıyla yöneticiler çevrimiçi olmuyor pek. Güncelleneceğini sanmıyorum.
Bende öyle görüyorum ama insan kabullenmek istemiyor ne biliyim kaç yıldır burdayız yavaş yavaş yok oluyor gibi hissetirmesi kötü oluyor 1 yılın ardından gelip bişiler yazmak bile garip hissetirdi şahsen gönül isterdi güncellensin eskisi gibi olsun ortam vs ama sonucu artık kabullenmekten başka çare yok gibi

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bende öyle görüyorum ama insan kabullenmek istemiyor ne biliyim kaç yıldır burdayız yavaş yavaş yok oluyor gibi hissetirmesi kötü oluyor 1 yılın ardından gelip bişiler yazmak bile garip hissetirdi şahsen gönül isterdi güncellensin eskisi gibi olsun ortam vs ama sonucu artık kabullenmekten başka çare yok gibi
Haklısın hocam. İnsan geri gelip kimseyi göremeyince maziye dalıyor ama elden de bir şey gelmiyor. Buraya gelip baktığımda lise dönemindeki o halimle baş başa kalıyor gibiyim.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Haklısın hocam. İnsan geri gelip kimseyi göremeyince maziye dalıyor ama elden de bir şey gelmiyor. Buraya gelip baktığımda lise dönemindeki o halimle baş başa kalıyor gibiyim.
evet o eski anılarım canlanıyor zamanında mesaj kasmak için iş yerinde gizlice lavaboya gider konulara mesaj atardım insanlarla sohbet ederdim hileler 2 3 gün güncelleme gelmeyince kafayı yerdim şimdi aradan 1 yıl geçmiş gelmemiş hilenin merakı var hala içimde geriye dönüp baktığımda anılarımı görmek yaşananları görmek güzel bişey ama yavaş yavaş gidiyor olması insanın canını sıkıyor gençliğimin bi yanını buraya vakit ayırmıştım int kafede çalıştığım dönemlerde hep buralardaydım şimdi ise iş telaşından arada uğrayabildiğim biyer oldu benim için hile için yazdımda benim hileden çok dertleşcek birine ihtiyacım varmış kral :)

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
evet o eski anılarım canlanıyor zamanında mesaj kasmak için iş yerinde gizlice lavaboya gider konulara mesaj atardım insanlarla sohbet ederdim hileler 2 3 gün güncelleme gelmeyince kafayı yerdim şimdi aradan 1 yıl geçmiş gelmemiş hilenin merakı var hala içimde geriye dönüp baktığımda anılarımı görmek yaşananları görmek güzel bişey ama yavaş yavaş gidiyor olması insanın canını sıkıyor gençliğimin bi yanını buraya vakit ayırmıştım int kafede çalıştığım dönemlerde hep buralardaydım şimdi ise iş telaşından arada uğrayabildiğim biyer oldu benim için hile için yazdımda benim hileden çok dertleşcek birine ihtiyacım varmış kral :)
Güzel konuştun kral. Ne yaparsın, bize de buraya gelip maziye olan özlemimizi kelimelere dökmek kaldı :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eskiler güzeldi nerde şimdi o günler sanki birer kayıb oluyorlar teker teker.... sevdiğimiz şeyler elimizden ucub gidiyor.

Yazılım Ögreniyoruz Ama Ne Kadar Süre
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ah lan beyler eski memory tayfa zulu hilesi zamanları ah be abi nader11nu vardı imparatorlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Güzel zamanlardı arkadaşlar her güzel şeyin muhakkak ki bir sonu olur biz de galiba o hüzünlü sonu yaşıyoruz söylediklerinize ben de katılıyorum güzel zamanlardı söyleyenecek başka söz yok.