anında yazıyorGenel olarak sen mesaj attığın zaman sana cevap verme süresi nedir? Eğer ki sana geç cevap veriyorsa normal sen yazdığın süre zarfı içerisinde de sal gitsin fazla kafaya takma daha yeni tanışmışsınız.
aynen sürekli meyhanelerden falan çıkmıyor geziyor falan ama iş yerinde sürekli ilgili davranıyor banaO yazmıyor üstüne ilgi isteyen biriyim diyorsa o kız eğlenmelik kızdır kişisel isteklerini halledene kadar konuş sonra yol ver gitsin öyleleri zaten ancak bundan anlıyor emin ol ki kendisi de birden fazla kişiyle konuşuyor
Reis ilgili davranmasını hoşlanıyor gibi anlama benceaynen sürekli meyhanelerden falan çıkmıyor geziyor falan ama iş yerinde sürekli ilgili davranıyor bana
knk bir ara hiç yazmadım 2 gün iş yerinde suratına bile bakmadım hemen yazdı mesela hayırdır hiç selam vermiyon yüzüme bakmıyon falan diye yani beni gördüğü gibi gözlerini alamıyor bendenvalla reelden görüşebiliyosan zaten sanaldan konusmaya hiç girme bence ama hani sen onu hiç sormadan etmeden o sana hiç yazmıyorsa çok umutlanma derim o işten pek hayır gelmez bence
tehlikeliknk bir ara hiç yazmadım 2 gün iş yerinde suratına bile bakmadım hemen yazdı mesela hayırdır hiç selam vermiyon yüzüme bakmıyon falan diye yani beni gördüğü gibi gözlerini alamıyor benden
Reis ilgili davranmasını hoşlanıyor gibi anlama benc
saldım knk ya çokta sikimde aw date falanda çağırsam geliyortehlikeli
ya bilemiyorum kanka anlaması çok zor bunları bi kız vardı kızla sürekli eve beraber dönerdik yollarımız aynıydı her gün yolda 10-15 dk konusrduk kız hasta oldu gelmedi dedim neyin var cart curt yazdım aa sağ ol beni düşündüğün için vs dedi ertesi gün ben hasta oldum 1 hafta boyunca gidemedm ne yazdı ne sordu (o 1 haftada konustuk igden sürekli ama sanki onu zorla konusturuyomuşum gibi hissetiriyodu bana kendisini) sonra gittiğimde de yine yolda beraber yürüdük konustuk hani cidden reelde sanki çok yakınız sanaldan konusurken kız of sen olmasanda olur tavrıyla konusuyor gibiknk bir ara hiç yazmadım 2 gün iş yerinde suratına bile bakmadım hemen yazdı mesela hayırdır hiç selam vermiyon yüzüme bakmıyon falan diye yani beni gördüğü gibi gözlerini alamıyor benden