Mesajlara geç cevap veren kız arkadaşa nasıl davranılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var, sevgili değiliz. Biz bununla bayağı yakınız yani aslında dışardan baksanız sevgilisiniz siz dersiniz ama öyle değil, her gün konuşurken bir anda ilgisi çekildi diye biliyorum. Mesajlara günden güne cevap falan veriyor, nasıl ve ne yapmam gerekiyor? Yetkili biri varsa bu konuda yardım edebilir mi acaba? :) Ben 21 yaşındayım, kız arkadaşım 18 yaşında.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu konuya herkes cevap verebilir, yetkiliye bence gerek yok :D Onun dışında benim düşüncemi soracak olursan kızın belki konuşacak kişisi olmadığı için de seninle konuşuyor olabilir.

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu konuya herkes cevap verebilir, yetkiliye bence gerek yok :D Onun dışında benim düşüncemi soracak olursan kızın belki konuşacak kişisi olmadığı için de seninle konuşuyor olabilir.
Eğer öyleyse yol vermem lazım mı sence peki?

Kardeşim dışarı çıkıp daha çok konuşman lazım birlikte daha çok vakit geçir.
Kızın günleri sıkıntı usta, sınav senesi diye.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kızın mesajlarına geç cevap verdiği zaman daha önce oldu mu ya da sana karşı yalan söylediği? Bir de yaşlar kaçtı, onu da sormuş olayım.
O 18, ben 21. Hayır geç vermezdi normalde, yalan da söylemez.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
O 18, ben 21. Hayır geç vermezdi normalde, yalan da söylemez.
Anlıyorum, bu durumda tamamen ilişkiyi koparmanın da pek bir mantığı yok. Benim önerim sürekli siz yazmayın, onun da yazmasını bekleyin. Onun dışında WhatsApp son görülmesine falan da bakın ara sıra, çoğunlukla kapalıysa demek ki konuşacak kişisi de yoktur. Bunu tabii WhatsApp üzerinden anlayamayız ama kafada az da olsa fikir oluşur. Ek olarak mesajınıza günden güne cevap veren birisine yazmanızın pek bir mantığı yok.

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Anlıyorum, bu durumda tamamen ilişkiyi koparmanın da pek bir mantığı yok. Benim önerim sürekli siz yazmayın, onun da yazmasını bekleyin. Onun dışında WhatsApp son görülmesine falan da bakın ara sıra, çoğunlukla kapalıysa demek ki konuşacak kişisi de yoktur. Bunu tabii WhatsApp üzerinden anlayamayız ama kafada az da olsa fikir oluşur. Ek olarak mesajınıza günden güne cevap veren birisine yazmanızın pek bir mantığı yok.
Yani WhatsApp son girişi kapalı, dediğinde yazmamın mantığı var mı yok mu o beni çok düşündürüyor işte o yüzden buraya başvurayım dedim :) Sağ olasın.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yani WhatsApp son girişi kapalı, dediğinde yazmamın mantığı var mı yok mu o beni çok düşündürüyor işte o yüzden buraya başvurayım dedim :) Sağ olasın.
İkinci plana atılmayı kimse istemez. Ek olarak böylelerine prim vermenin çok da bir mantığı yok, sonra çok pişman olursun. 18 yaşındaymış zaten. Ergence davranışları falan da olabilir, daha tam büyümüş birisi de değil.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Sen de biraz onun gibi davranmalısın, ben öyle yapmıstım zamanında. Gercekten tıpıs tıpıs donuyorlar.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sen de biraz onun gibi davranmalısın, ben öyle yapmıstım zamanında. Gercekten tıpıs tıpıs donuyorlar.
Gerçekten adam gibi davrananlara gereken değeri vermeyip başkalarına veriyorlar. O başkasından kazığı yiyince de tıpış tıpış dönüyorlar, böyle bir olay olduğunda da arayı tamamen bozmaktansa mesafeli davranmak bana mantıklı geliyor. Her insan lazım oluyor illaki.

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İkinci plana atılmayı kimse istemez. Ek olarak böylelerine prim vermenin çok da bir mantığı yok, sonra çok pişman olursun. 18 yaşındaymış zaten. Ergence davranışları falan da olabilir, daha tam büyümüş birisi de değil.
Yani pişman olmuş bile olabilirim belki :D Eline sağlık hocam gece gece :D

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yani pişman olmuş bile olabilirim belki :D Eline sağlık hocam gece gece :D
Rica ederim, elimizden geldiğince. Dediğim gibi ergence davranışları falan da sürüyordur muhtemelen. Hatta arkadaş grubuyla belki sizi alaya alıyor da olabilir. Böyle tipler genellikle her erkeğe karşı aynı davranır ve onları yedek listesine ekleyip hepsinden sırayla yardım ister, hepsine yazar. Hangisi cevap verirse artık :D

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Rica ederim, elimizden geldiğince. Dediğim gibi ergence davranışları falan da sürüyordur muhtemelen. Hatta arkadaş grubuyla belki sizi alaya alıyor da olabilir. Böyle tipler genellikle her erkeğe karşı aynı davranır ve onları yedek listesine ekleyip hepsinden sırayla yardım ister, hepsine yazar. Hangisi cevap verirse artık :D
Bende bir 3. göz açtın sağ ol :D Bu yönden pek bakmamıştım, aslında seviyordum kendisini.

Gerçekten adam gibi davrananlara gereken değeri vermeyip başkalarına veriyorlar. O başkasından kazığı yiyince de tıpış tıpış dönüyorlar, böyle bir olay olduğunda da arayı tamamen bozmaktansa mesafeli davranmak bana mantıklı geliyor. Her insan lazım oluyor illaki.
Güzeldi bu gece gece moralimi yükselttin, sağ olasın <3.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Rica ederim, tahminimce çok sevdiğini kendisine belli ettin. Bunu diğer kızlar için yapma, unutma ki çok değer verdiğini belli edersen ilk tekmeyi yiyen sen olursun.

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Onun sana gösterdiği ilgiden fazlasını gösterme belki fazla ilgiden bunalmış olabilir. Onunda tanımadığı farklı kız arkadaşlar edin, onlarla samimi olduğun fotoğraflar paylaş story'ye elbet merak edip soracaktır kim bu diye. O zaman heyecanlı heyecanlı anlat yeni arkadaşınla nasıl tanıştığını nelerden hoşlandığını vs. eğer sen onun için değerliysen zaten kıskanıp senin en yakının olmak için çabalayacaktır, Eğer değerli değilsen tahminimce bu onu daha da uzaklaştıracaktır. Sal güvercini gitsin geri dönüp yuvası neresiyse orayı bulur :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mesajlara geç verme sebebi bir sorunu olabilir veya başka bir şeyler yaşıyor olabilir. Bunu yanlış düşünmemelisin, geç cevap vermesi seninle ilgilenmedigi veya seni önemsemedigi anlamina gelmez. Daha çok konuşma şekli önemli.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o ne yapıyorsa sende aynısını yap gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
müsaitlik durumundan eminsen ve buna rağmen cevap vermiyosa ona harcadığın vakti ve değeri haketmiyordur. Kapat konuyu gitsin. Ne sen üzül, ne de o ilgiden boğulsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
geçen hafta aldatıldığımı öğrendim 6 ay boyunca aldatmış her gece benimle uyuyordu benimle uyanıyordu tüm gün benimleydi çok şaşırdım nasıl yaptı anlayamadım. mesaja geç yazıyorsa kaybolup gelmiyorsa saatlerce kesinlikle vardır bir şeyler dikkatli ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...