Mesajlara geç cevap veren kız arkadaşa nasıl davranılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hacım eğer senden ilgisi gittiyse %90 ihtimal başka şeyler ilgisini çekmeye başlamıştır. Bunun cinsiyetle alakası yok erkeklerde bazen başka kadın ilgi alanına girince diğerine daha az ilgili davranıyor. Onun haricinde yapman gereken tamamen uzaklaşıyorsun ve hiçbir şekilde ne yazacaksın ne bişey yapacaksın sadece çekil izle eğer ki konusmaya calışırsa geç cevap ver biraz sana gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kankam çek ilgiyi üstünden sende geç cevap ver bi kaç mesajına cevap bile verme, sormasını bekle

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bence davranılmamalı

Üye
4 HİZMET YILI
Tiripli Davranıcaksın Hep Onlarmı Tirip Atıcak

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bence sende aynı tavırları yaparsan senin gibi düşünür ve kızar sende dersin senin taklidini yapıyorunm

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Telefonu eline sık alıp almadığını bilmek gerek. Eğer telefon elinde bilerek bakmıyorsa, siz yazdığınız halde WP'ye girmiş ve bakmayıp çıkmışsa siz de konuşmayın. Demek ki bir şeyler ters.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Belki de sırf seninle canı sıkıldığı için konuşuyorduk bunu bizzat yaşadım sadece kötü hissettiğinde geliyor sonrası yok yazsan bile günler sonra dönüyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sürekli sen mesaj atma ona can sıkıntısınada konuşuyor olabilir whatsapp ta mesajını görüldü diye çıkıp mesaj yazmıyorsa bir yerlerde sıkıntı varmış 18 yaşında diyorsun bazen çoçukta dalga geçne hareketleri de tutabilir dostum
Karşılıklı oturabileceğim bir kafeye götür onu muhabet açınca sana karşı ilgisizliği varmı yokmu çözebilirsin mesajla olacak iş değil bunlar kaç tane kız arkadaşım oldu arrık bir süreden sonra hal ve davranışlarından ne olduğunu yavaş yavaş anlıyorsun

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var, sevgili değiliz. Biz bununla bayağı yakınız yani aslında dışardan baksanız sevgilisiniz siz dersiniz ama öyle değil, her gün konuşurken bir anda ilgisi çekildi diye biliyorum. Mesajlara günden güne cevap falan veriyor, nasıl ve ne yapmam gerekiyor? Yetkili biri varsa bu konuda yardım edebilir mi acaba? :) Ben 21 yaşındayım, kız arkadaşım 18 yaşında.
kanka bu seni çok fazla umursamadığı anlamına geliyor özür dilerim beni yanlış anlama ama ben mesela sevdiğim kız bana mesaj atsın anında cevap veririm fazla ilgi gösterirsen veya sürekli mesaj atarsın kız sıkılır yeter artık felan demeye başlar mesaj atma bırak seni merak etsin sen geç cevap ver ağırdan sat kardeşim kendini

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kızı al konuş ne yapmaya çalışıyorsun de kanka taktiğe ya da birşeye gerek yok ki kızla konuşmadan bilemezsin sonuçta ona dürüst olmasını söyle zaten ne olucaksa olur ondan sonra belki sıkılmıştır belki de biraz uzak kalmak istemiştir bilemezsin yani her zaman önce iletişim.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sen de daha geç cevap ver bi süre sonra konuşmayı kes kabalık yapmadan yüksek ihtimal aynı değeri bulamayıp daha güzel davranıcaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Umursamıyor olabilir sorabilirsin yada aynı şeyi sen yaparsan uzaklaşabilirsiniz en iyisi sorman

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence mümkün olduğu kadar o arkadaştan uzak durulmalıdır, yıpratır.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka sende onun mesajlarına geç cevap ver eğer o yazdığında anında cevap verirsen o bunu sürdürmeye devam edecektir yüz vermemelisin.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kankam bence o nasılsa öyle davran geç yaz kendini ağırdan sat eğer sana gelmiyorsa belli ki umutsuz vakadır next yap önüne bak senin için en yararlısı

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam adam yerine koyma sende biraz süründür peşinden biraz bad boy seviyordur belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...