Aga bugün konuştuk zaten birazcık ufak tefek sıkıntıları olmuş da ondan dolayı bi sorun yok şuan sağolasınKızı al konuş ne yapmaya çalışıyorsun de kanka taktiğe ya da birşeye gerek yok ki kızla konuşmadan bilemezsin sonuçta ona dürüst olmasını söyle zaten ne olucaksa olur ondan sonra belki sıkılmıştır belki de biraz uzak kalmak istemiştir bilemezsin yani her zaman önce iletişim.
Sevindim o zaman senin adına kıza gerçekten ilgin varsa böyle zamanlarda daima yanında olAga bugün konuştuk zaten birazcık ufak tefek sıkıntıları olmuş da ondan dolayı bi sorun yok şuan sağolasın
egosunu tatmin etme knkArkadaşlar bir kız arkadaşım var, sevgili değiliz. Biz bununla bayağı yakınız yani aslında dışardan baksanız sevgilisiniz siz dersiniz ama öyle değil, her gün konuşurken bir anda ilgisi çekildi diye biliyorum. Mesajlara günden güne cevap falan veriyor, nasıl ve ne yapmam gerekiyor? Yetkili biri varsa bu konuda yardım edebilir mi acaba?Ben 21 yaşındayım, kız arkadaşım 18 yaşında.
kanks yazmıcanArkadaşlar bir kız arkadaşım var, sevgili değiliz. Biz bununla bayağı yakınız yani aslında dışardan baksanız sevgilisiniz siz dersiniz ama öyle değil, her gün konuşurken bir anda ilgisi çekildi diye biliyorum. Mesajlara günden güne cevap falan veriyor, nasıl ve ne yapmam gerekiyor? Yetkili biri varsa bu konuda yardım edebilir mi acaba?Ben 21 yaşındayım, kız arkadaşım 18 yaşında