Eğer öyleyse yol vermem lazım mı sence peki?Bu konuya herkes cevap verebilir, yetkiliye bence gerek yokOnun dışında benim düşüncemi soracak olursan kızın belki konuşacak kişisi olmadığı için de seninle konuşuyor olabilir.
Kızın günleri sıkıntı usta, sınav senesi diye.Kardeşim dışarı çıkıp daha çok konuşman lazım birlikte daha çok vakit geçir.
Kızın mesajlarına geç cevap verdiği zaman daha önce oldu mu ya da sana karşı yalan söylediği? Bir de yaşlar kaçtı, onu da sormuş olayım.Eğer öyleyse yol vermem lazım mı sence peki?
O 18, ben 21. Hayır geç vermezdi normalde, yalan da söylemez.Kızın mesajlarına geç cevap verdiği zaman daha önce oldu mu ya da sana karşı yalan söylediği? Bir de yaşlar kaçtı, onu da sormuş olayım.
Anlıyorum, bu durumda tamamen ilişkiyi koparmanın da pek bir mantığı yok. Benim önerim sürekli siz yazmayın, onun da yazmasını bekleyin. Onun dışında WhatsApp son görülmesine falan da bakın ara sıra, çoğunlukla kapalıysa demek ki konuşacak kişisi de yoktur. Bunu tabii WhatsApp üzerinden anlayamayız ama kafada az da olsa fikir oluşur. Ek olarak mesajınıza günden güne cevap veren birisine yazmanızın pek bir mantığı yok.O 18, ben 21. Hayır geç vermezdi normalde, yalan da söylemez.
Yani WhatsApp son girişi kapalı, dediğinde yazmamın mantığı var mı yok mu o beni çok düşündürüyor işte o yüzden buraya başvurayım dedimAnlıyorum, bu durumda tamamen ilişkiyi koparmanın da pek bir mantığı yok. Benim önerim sürekli siz yazmayın, onun da yazmasını bekleyin. Onun dışında WhatsApp son görülmesine falan da bakın ara sıra, çoğunlukla kapalıysa demek ki konuşacak kişisi de yoktur. Bunu tabii WhatsApp üzerinden anlayamayız ama kafada az da olsa fikir oluşur. Ek olarak mesajınıza günden güne cevap veren birisine yazmanızın pek bir mantığı yok.
İkinci plana atılmayı kimse istemez. Ek olarak böylelerine prim vermenin çok da bir mantığı yok, sonra çok pişman olursun. 18 yaşındaymış zaten. Ergence davranışları falan da olabilir, daha tam büyümüş birisi de değil.Yani WhatsApp son girişi kapalı, dediğinde yazmamın mantığı var mı yok mu o beni çok düşündürüyor işte o yüzden buraya başvurayım dedimSağ olasın.
Gerçekten adam gibi davrananlara gereken değeri vermeyip başkalarına veriyorlar. O başkasından kazığı yiyince de tıpış tıpış dönüyorlar, böyle bir olay olduğunda da arayı tamamen bozmaktansa mesafeli davranmak bana mantıklı geliyor. Her insan lazım oluyor illaki.Sen de biraz onun gibi davranmalısın, ben öyle yapmıstım zamanında. Gercekten tıpıs tıpıs donuyorlar.
Yani pişman olmuş bile olabilirim belkiİkinci plana atılmayı kimse istemez. Ek olarak böylelerine prim vermenin çok da bir mantığı yok, sonra çok pişman olursun. 18 yaşındaymış zaten. Ergence davranışları falan da olabilir, daha tam büyümüş birisi de değil.
Rica ederim, elimizden geldiğince. Dediğim gibi ergence davranışları falan da sürüyordur muhtemelen. Hatta arkadaş grubuyla belki sizi alaya alıyor da olabilir. Böyle tipler genellikle her erkeğe karşı aynı davranır ve onları yedek listesine ekleyip hepsinden sırayla yardım ister, hepsine yazar. Hangisi cevap verirse artıkYani pişman olmuş bile olabilirim belkiEline sağlık hocam gece gece
Bende bir 3. göz açtın sağ olRica ederim, elimizden geldiğince. Dediğim gibi ergence davranışları falan da sürüyordur muhtemelen. Hatta arkadaş grubuyla belki sizi alaya alıyor da olabilir. Böyle tipler genellikle her erkeğe karşı aynı davranır ve onları yedek listesine ekleyip hepsinden sırayla yardım ister, hepsine yazar. Hangisi cevap verirse artık
Güzeldi bu gece gece moralimi yükselttin, sağ olasın <3.Gerçekten adam gibi davrananlara gereken değeri vermeyip başkalarına veriyorlar. O başkasından kazığı yiyince de tıpış tıpış dönüyorlar, böyle bir olay olduğunda da arayı tamamen bozmaktansa mesafeli davranmak bana mantıklı geliyor. Her insan lazım oluyor illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?