Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metadaki şampiyonları öğrenebilcegim bir yer bi site var mı
Daha hızlı lig kasmak istiyorum bu yüzden metadaki şampiyonları oynamak istiyorum şampiyon havuzum iyi siz yazabilir misin 10.18 meta sampiyonları veya bir yer gösterebilir misiniz
youtubeda challenger replays kanalı üzerinden detaylı olarak maç özetlerini takip edebilirsin. probuildstende anlık olarak esporcuların maç gecmislerinden görebilirsin
youtubeda challenger replays kanalı üzerinden detaylı olarak maç özetlerini takip edebilirsin. probuildstende anlık olarak esporcuların maç gecmislerinden görebilirsin
+1
Katılıyorum, Ben Oyuna Yeni Başladım İtemleri Vs Bilmiyorum Blitz'den Yardım Alıyorum Haricinde Probuild'den Meta'da Ne Güçlü Görünüyorsa Deniyorum Tavsiye De Ederim
site linki atmak kurallara aykırı diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. bu yüzden şöyle tavsiye veriyorum : direk internete meta ve leagu of legends yaz. çıkan ilk siteye tıkla.