Onaylı Üye
metin 2 hakkında youtubeda detaylı bir video bulamadım yardımcı olabilecek var mı? oyuna başlamayı düşünüyorum hala oynanacak durumda mı
Türk oynıycaksan oynama metin2 ye 9 senemi verdim sonuç hiç sadece pişmanlık oynuycaksan vslik pvp serveri oynametin 2 hakkında youtubeda detaylı bir video bulamadım yardımcı olabilecek var mı? oyuna başlamayı düşünüyorum hala oynanacak durumda mı
Metin 2 dediğin oyun 8-13 yaşlarında okuldan kaçıp internet kafede deli gibi oynadığımız bir oyundu. Şimdiki zamanda oyuna başlamadıysan eskiden bizim kapıldığımız büyüye kapılamayacağın için oyunu beğenmeyebilirsin. Oyun bayağı eski 2020 de halen oynanabilir mi tartışılır ama bakabilirsin.metin 2 hakkında youtubeda detaylı bir video bulamadım yardımcı olabilecek var mı? oyuna başlamayı düşünüyorum hala oynanacak durumda mı
Hiç oynamadığı için bizim oynadığımız metin 2 2020 de'de sıkılmdan oynayabiliyoruz ya arkadaş hiç oynamadığı için tuhaf karşılayabilir sevmeyebilir oynanışını beğenmeyebilir veya rpg ile arası yoksa garpiseyebilir falan oyunu hani, ondan dedimmetin2 mmorpg tarzı oyun seven insanlar için her zaman oynanacak durumda olan bir oyundur eskimez hala oynanır oyuna başladığında zaten oyun görevleriyle seni yönlendiricek rahat ol ve başla
eskiden oynardım da oyuna dair aklımda kalan birşey yok oyüzdenMetin 2 dediğin oyun 8-13 yaşlarında okuldan kaçıp internet kafede deli gibi oynadığımız bir oyundu. Şimdiki zamanda oyuna başlamadıysan eskiden bizim kapıldığımız büyüye kapılamayacağın için oyunu beğenmeyebilirsin. Oyun bayağı eski 2020 de halen oynanabilir mi tartışılır ama bakabilirsin.
Hocam klasik MMORPG kafası işte youtube'a metin 2 nasıl oynanı yazmak yerine MMORPG nedir veya nasıl oynanır yazarsan daha iyi olur.
halen cs 1.6 biohazard zm oynayan ben ve diğer kişiler nasıl oynuyorsa metin 2 de halen oynayan vardırMetin 2 kaldı mı ya![]()
![]()
![]()
önerebileceğin server var mıson server lara girersen mutlaka büyük bir oyuncu kitlesi olur pm attığın birçok kişi yardım etmeye çalışır.
MMOFPS oyunları ve kazanç duygusu o dolunay kılıcını alma isteği falan, hep eskide kaldı. Bu tarz MMOFPS oyunları wolftü gibi oyunlar zulu gibi oyunlar hep ufak çocukların aklını ve hayatta yaşma isteğini alt üst ediyor. Para para para diye bağırıyorlar resmen. Zaman kaybedip halen CİDDİ bir şekilde oynamaya deymez. Ama nostalji atam bi 1-2 saat oynayım dersen olabilir.harbiden eski metin 2 cilerden kim kaldı oyunu oynamak istiyorum ama hilesizde vaktim yok vaktim yokkende oyunu oynamanın manası yok![]()
tabiki kanka benimde isteğim o ama oynarkende biraz zevk almak istiyorumMMOFPS oyunları ve kazanç duygusu o dolunay kılıcını alma isteği falan, hep eskide kaldı. Bu tarz MMOFPS oyunları wolftü gibi oyunlar zulu gibi oyunlar hep ufak çocukların aklını ve hayatta yaşma isteğini alt üst ediyor. Para para para diye bağırıyorlar resmen. Zaman kaybedip halen CİDDİ bir şekilde oynamaya deymez. Ama nostalji atam bi 1-2 saat oynayım dersen olabilir.
Bu seninle alakalı kankam zevk almıyorsan oynama bırak yani. İllaki oyunu eskiden oynadın diye zevk alacaksın diye bişey yok.tabiki kanka benimde isteğim o ama oynarkende biraz zevk almak istiyorum![]()
ya doğru diyosun kanka insan yinede bi denemek istiyo ama :/Bu seninle alakalı kankam zevk almıyorsan oynama bırak yani. İllaki oyunu eskiden oynadın diye zevk alacaksın diye bişey yok.
Sana sonuna kadar katılıyorum.Metin2 suan bilmiyorsan TR server hiç başlama kardeşim para yatırmadan bişey yapamazsın private server oyna hem alışırsın hem kasması oynasması daha zevkli
oyunu hic duymamıstım kanka bi deniycem sağolSana sonuna kadar katılıyorum.
batorhan20
Metin 2 oynayacağına git telefonuna taichi panda indir daha fazla zevk alırsın mmorpg mantığı zaten.