Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk metin2 dedigin oyun cok kapsamlı bi oyun ögrenmek istedigin birsey varsa sor simdi anlatmaya kalksak günler yetmez dersenki gardasım sen bana anlat özelden yaz discord atam birlikte oynarız anlatırım
yeni başlıyorsan tr ye başlama pvp serverlara başla derim. klasik mmorpg oyun. 12 yıldır oynuyorum her geçen gün yeni bir şey öğreniyor yeni bir şey fark ediyorum...
Türk oynama bence yıllarımı verdim hileleri bizi oyundan kovdu diyebilirim hile dolu her yer artık emek 0 ve gameforge tüm metin2 kanallarına telif atıyor diye biliyorum çok isim vardı 100 bin aboneli hepsi kapandı
knk genel olarak soldan verilen görevleri yap 30 40 lwl a kadar oyun seni götürüyo zaten sonrasındada olayı kavrarsın anlarsın oyun düzenbazlık üzerine kurulu dikkat et bide hile kullanırsan çabuk gelişirsin speed hack çekme hilesi falan baya işe yarıyo