metin 2 öğretici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
World of warcraft halen oynanır mı tartışılır ama sarabilir. Ayriyeten StarTrek evrenine hakimsen filmlerini ve dizilerini seviyorsan bu mmorpg oyununu sevebilirsin: Star Trek online deneyebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Metin 2 dediğin oyun 8-13 yaşlarında okuldan kaçıp internet kafede deli gibi oynadığımız bir oyundu. Şimdiki zamanda oyuna başlamadıysan eskiden bizim kapıldığımız büyüye kapılamayacağın için oyunu beğenmeyebilirsin. Oyun bayağı eski 2020 de halen oynanabilir mi tartışılır ama bakabilirsin.
Hocam klasik MMORPG kafası işte youtube'a metin 2 nasıl oynanı yazmak yerine MMORPG nedir veya nasıl oynanır yazarsan daha iyi olur.
Tam benim çocuklugu yaşamışsın pot ve x7 hilelerini az mı kullandım
Bende 10 senemi verdim o oyuna olan çarlarımıda sattım
Küçükken bu oyunu oynamayan o tadi almamıştır 80lvl kadar deli gibi savaşçı kasıp edit dizmeye çalışırdım oynuyacaksan pvp oyna derim türk metin 2 daha zor
♦️♥️♥️♥️♦️♥️♥️♥️

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
tr oynama pvp oyna tr para tuzağı pvpde sağlam pvp oyna

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Pvp başlamayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben yakın zamanda oynadım 113 e ninja kastım boss kestim lakin değmez ben bıraktım oynayacaksan pvp oyna

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka şuan tr oynamanı tavsiye etmem nedeni ise iyice b*ku çıkdı kanka direk pvp serverlerden başla daha rahat oğrenirsin oyuna girincede bir kaç kişiye yaz oyun içi rahat öğrenirsin oyunu o kadar da karmaşık bir oyun değil cidden.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence kardeş sen ne yap biliyomusun metin iki deyilde lol başla istersen bende indiririm beraber oynarız

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
metin 2 hakkında youtubeda detaylı bir video bulamadım yardımcı olabilecek var mı? oyuna başlamayı düşünüyorum hala oynanacak durumda mı

kardeşim sakın ama sakın başlama metin2 tr yönetimi mevcut oyuncularını bile elinde tutamayıp bıktırıp gitsinler diye resmen uğraşıyorlar. 8 yıl deli gibi oynadığım bir oyun ama sen ne yaparsan yap oyuna para aktarmıyorsan hiçbiryere gelemezsin. yok para vermem ep çekmem diyorsan en az 1 sene zevk felan almayı aklına getirme. çar açıcanda item dizicende ooooo en az 1 sene Oynayacaksan pvp serverlar var aç oyna zaten 3 5 aya kapanıyor pvp ler o kadar süre sana yeter. metin2 tr pişmanlıktır. zar zor gecemizi gündümüze katıp dizdiğimiz çarlarımızı her güncellemede değersizleştirip para harcayarak biryerlere gelenlere değitiler. yönetim tamamen çöp...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...