Metin 2 Ücretli Program Yazdrılcaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar başlıkdada görmüş olduğunuz gibi bana bir program lazım bu işten anlayanlar özelden ulaşsın program ejdere girme botu olucak ve tabi bu programı yapan arkadaşa bir ücret var bunu özelden mesaj atarak öğrenebilirsiniz iyi forumlar...

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kodlama biliyorum da ejder botu mantığını bilmiyorum ya bilseydim ücretsiz yapardım

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mantıgı şöyle bekçi var bekçiden tıklayınca belirli sayılar cıkıyor ( yazmalı ve tıklanmalı olarak ) tabi kapıda 6 7 aç kurt gibi bekleyip ejdere girebilmek için bekçi ye tıklayıp kim hızlı yazarsa veya tıklarsa o içeriye giriyor o sayıları barkot gibi okutup sayıları otomatik girecek veya hızlı tıklayacak bi programdan bahsediyor @maradonx

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bana ulas eğer yapabilecegim şeyse ücretsiz yaparım sana

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeş yapabilirim ama biraz uğraştırır mt2 arkadaşta vardı sanki eğer arkadaştaki güncel girebiliyorsa yaparım sana ben

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sitede Ücretli Satış V.s Yapılmamaktadır.. Bu gibi konuları açmakta yasaktır.. bence yapılmalı ücretli satış ama :D genede kurallara uymak gerekiyor :)

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sitede Ücretli Satış V.s Yapılmamaktadır.. Bu gibi konuları açmakta yasaktır.. bence yapılmalı ücretli satış ama :D genede kurallara uymak gerekiyor :)
Konuyu tam okumadığın belli malesef kendi de diyorsun satış yapmak yasak,adam kendine bot yaptırmak istiyor dikkatimi çekerim burada satış yapmıyor.Ayrıca konuda belirtmiş detayları özelden konuşacağız diyerek

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Mantıgı şöyle bekçi var bekçiden tıklayınca belirli sayılar cıkıyor ( yazmalı ve tıklanmalı olarak ) tabi kapıda 6 7 aç kurt gibi bekleyip ejdere girebilmek için bekçi ye tıklayıp kim hızlı yazarsa veya tıklarsa o içeriye giriyor o sayıları barkot gibi okutup sayıları otomatik giryapamızlı tıklayacak bi programdan bahsediyor @maradonx
Otomatik girdiriyor programda diğer botlarda ekrandaki rakamı gören bir panel yapılıyor ve program ordaki rakamı oto girdiriyor fakat ben oyundki tıklamayı yapamıyorum onu yapsam programda buton a basınca oyunda da bastırırdım olurdu

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş ben ejder baronese giriyorum hızlı yazarak ama sana diyeyim Merlis gibi yüksek onlineli sw lerde o hile çalışmaz. Sebebi ise gm ler artık "Tamam Hazırım" kısmını random olarak atıyor ve yazacağın şifre ekranın sağ üstündede gelebilir sol altındada gelebilir ama illaha alacam diyorsan Okan Lodos'un var bi bak derim

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Cevaplarınız için Teşekkürler işi hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...