Metin2 emek harcamalık PvP sunucusu var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, son 2-3 aydır canım deliler gibi Metin2 çekiyor ama bir türlü güzel emek harcayabileceğim server bulamıyorum. P2W gibi geliyor hepsi. Bildiğiniz, az P2W olan PvP var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valla öyle uzun soluklu giden pvp kalmadı genelde yeni sv açılıyo 2 hafta 1 ay sürüyo sürmüyo millet kasıp satıyo hesaplarını sonra yeni sv ye baslıyo. Artık yeni serverlarda otomatik kendi oyun içi botu oluyo hilelerle uğraşmamak için yeni trend bu. Onun dışında server reklamları bu sitede var mı bilmiyorum ama itemcide çok olur ordan bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
artık hilesi olmayan bir oyun kalmadı. kaldıysa da ben bilmiyorum şahsen

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valla öyle uzun soluklu giden pvp kalmadı genelde yeni sv açılıyo 2 hafta 1 ay sürüyo sürmüyo millet kasıp satıyo hesaplarını sonra yeni sv ye baslıyo. Artık yeni serverlarda otomatik kendi oyun içi botu oluyo hilelerle uğraşmamak için yeni trend bu. Onun dışında server reklamları bu sitede var mı bilmiyorum ama itemcide çok olur ordan bakabilirsin
bende bilmiyorum reklam olarak mı geçer ama hiç birinde emek yok yabancılarda var mıdır araştırdım ama net bir cevap bulamadım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende bilmiyorum reklam olarak mı geçer ama hiç birinde emek yok yabancılarda var mıdır araştırdım ama net bir cevap bulamadım
yabancı svlerde bir sefer oynamıştım pandemi döneminde onun haricinde nerden bulunur bilmiyorum bi ara facebookta çok reklamları vardı onun dışında dediğim gibi itemci en büyük reklam yapan yer oraya veriyo tüm yeni svler ve tabiki bi kere girdinmi asla kurtulamadığın sms lerden

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eski emek tadı yok çoğu serverde bende bu yüzden arayışa geçtim galiba bırakacağım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
evet emek serverlar çok tutulmuyor artık genelde bol metinli onlarıda bota bırakıyosun boss kesmeli svler var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Rise online bu aralar popüler bir incele derim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
AlestaMT2 hala açıkmı bilmiyorum
baktım şuan kullanılmıyor sanırım siteside baya eskimiş

Rise online bu aralar popüler bir incele derim.
Rise Online başlamıştım ama oyuna başlayınca eskiler bilir mt2 de öğretiyorlardı rise da öğreten birisi yok oyunu ne işe yarıyor bilmiyorum

öyle deme insanın canı çok cekiyor bir zamandan sonra

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
baktım şuan kullanılmıyor sanırım siteside baya eskimiş

Rise Online başlamıştım ama oyuna başlayınca eskiler bilir mt2 de öğretiyorlardı rise da öğreten birisi yok oyunu ne işe yarıyor bilmiyorum

öyle deme insanın canı çok cekiyor bir zamandan sonra
Oyun mantığı aynı az çok yayıncıları izleyip daha hızlı öğrenebilirsin

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
yeter usyta yeter ymeyın artık kenjıdız bunla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...