Arkadaşlar, son 2-3 aydır canım deliler gibi Metin2 çekiyor ama bir türlü güzel emek harcayabileceğim server bulamıyorum. P2W gibi geliyor hepsi. Bildiğiniz, az P2W olan PvP var mıdır?
Moderatörün son düzenlenenleri:
bende bilmiyorum reklam olarak mı geçer ama hiç birinde emek yok yabancılarda var mıdır araştırdım ama net bir cevap bulamadımvalla öyle uzun soluklu giden pvp kalmadı genelde yeni sv açılıyo 2 hafta 1 ay sürüyo sürmüyo millet kasıp satıyo hesaplarını sonra yeni sv ye baslıyo. Artık yeni serverlarda otomatik kendi oyun içi botu oluyo hilelerle uğraşmamak için yeni trend bu. Onun dışında server reklamları bu sitede var mı bilmiyorum ama itemcide çok olur ordan bakabilirsin
yabancı svlerde bir sefer oynamıştım pandemi döneminde onun haricinde nerden bulunur bilmiyorum bi ara facebookta çok reklamları vardı onun dışında dediğim gibi itemci en büyük reklam yapan yer oraya veriyo tüm yeni svler ve tabiki bi kere girdinmi asla kurtulamadığın sms lerdenbende bilmiyorum reklam olarak mı geçer ama hiç birinde emek yok yabancılarda var mıdır araştırdım ama net bir cevap bulamadım
eskiler eskiden güzeldieski emek tadı yok çoğu serverde bende bu yüzden arayışa geçtim galiba bırakacağım
baktım şuan kullanılmıyor sanırım siteside baya eskimişAlestaMT2 hala açıkmı bilmiyorum
Rise Online başlamıştım ama oyuna başlayınca eskiler bilir mt2 de öğretiyorlardı rise da öğreten birisi yok oyunu ne işe yarıyor bilmiyorumRise online bu aralar popüler bir incele derim.
öyle deme insanın canı çok cekiyor bir zamandan sonrametin2 oynanmaz
Oyun mantığı aynı az çok yayıncıları izleyip daha hızlı öğrenebilirsinbaktım şuan kullanılmıyor sanırım siteside baya eskimiş
Rise Online başlamıştım ama oyuna başlayınca eskiler bilir mt2 de öğretiyorlardı rise da öğreten birisi yok oyunu ne işe yarıyor bilmiyorum
öyle deme insanın canı çok cekiyor bir zamandan sonra
Levo oynuyor diye biliyorum zaten ilk başladığında izliyordum ama anlamıyorum o kadar bilgilendirici anlatamıyorOyun mantığı aynı az çok yayıncıları izleyip daha hızlı öğrenebilirsin
en büyük p2w'lerden biri olan sw orası zaten
ben uzun süredir oynuyorum maksimum 10.000tl yatırmışımdır won kasmakta çok sıkıntı değil bosslara ve yeşil vadiye girersen rahat çar dizersinen büyük p2w'lerden biri olan sw orası zaten