- Konuyu başlatan
- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Hangi serverde deniyorsunuz ? Hangi client daha doğrusu.siteden yükleye bastıktan sonra 3 saniye bekleyin kısmından sonra oyun donuyor ve kapanıyor
Hangi serverde deniyorsunuz ? Hangi client daha doğrusu.siteden yükleye bastıktan sonra 3 saniye bekleyin kısmından sonra oyun donuyor ve kapanıyor
steam versiyonu kullanıyorum mt2 sunucu bagjnamuHangi serverde deniyorsunuz ? Hangi client daha doğrusu.
Ninja açıp 5 levele kasman gerekiyor ardından exploiti açabilirsin poison skilini seçtikten sonra rahat rahat dönebilirsin.
Çalışıyormt2tr'De çalışıyor mu onu pek anlayamadım da
Poison exploit ayarları içerisinde lastSkillTime diye bir seçenek var. Hileyi kapatıp elinizle bir moba zehir atın, ve lastSkillTime da kaç yazıyorsa Skill TickCount'u ona ayalayın. Skilliniz cooldowndan çıktıktan sonra hileyi açın. Geç atma problemi düzelecektir.bende poison exploit ikide bir vurmayi kesiyor nasil duzelticem?
Hilenin ayarlarını düzgün yapmanız lazım. Yeni gelen güncellemeyle alakası yok olayın. Delayı arttırın, rangeyi düşürün, boostu düşürün. Skill Tickcountu iyi ayarlayın.yeni gelen güncellemeden sonra poison exploit açıyorum sürekli geriye ışınlıyor ve serverdan atıyor çözümü nedir ?
Ban dalgası diye bir muhabbet yok. 1 aydır oynuyorum hiçbir şekilde ban yemedim, hile tamamen undetected. "Close cheat if someone detected" özelliğini açmazsanız ban yemeniz muhtemel.Ban dalgası başladımı acaba ban yedim ama hile çok iyi
dediginizi yaptim ama yine de gidip duruyor skilli kullaninca tekrar geliyor 10 saniye sonra tekrar gidiyorPoison exploit ayarları içerisinde lastSkillTime diye bir seçenek var. Hileyi kapatıp elinizle bir moba zehir atın, ve lastSkillTime da kaç yazıyorsa Skill TickCount'u ona ayalayın. Skilliniz cooldowndan çıktıktan sonra hileyi açın. Geç atma problemi düzelecektir.
Yapamamışsınız demekki. Değerin +0.5 fazlasını verin, clienti tekrar başlatıp deneyin.dediginizi yaptim ama yine de gidip duruyor skilli kullaninca tekrar geliyor 10 saniye sonra tekrar gidiyor
Hile fixlenmiş galiba bazı özellikler çalışmıyor hocam sen test eder misin?Yapamamışsınız demekki. Değerin +0.5 fazlasını verin, clienti tekrar başlatıp deneyin.