Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Oto pelerin özelliği gelecek mi acaba? sadece belirli bir bölge içerisindeki slotlara vurma biraz yetersiz kalıyor.
Ben herhangi bir şekilde yetersiz kaldığını sanmıyorum. İleride bakarız.
Şuan filter üzerinde çalışıyorum.
Y0gKyNn.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben herhangi bir şekilde yetersiz kaldığını sanmıyorum. İleride bakarız.
Şuan filter üzerinde çalışıyorum.
Y0gKyNn.png
Şuan benim hilede eksik bulduğum tek şey pelerin özelliği onun dışında gayet iyi bütün özellikler çalışır durumda hatasız bir şekilde yine de siz bir düşünün emeğinize sağlık tekrardan <3

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Şuan benim hilede eksik bulduğum tek şey pelerin özelliği onun dışında gayet iyi bütün özellikler çalışır durumda hatasız bir şekilde yine de siz bir düşünün emeğinize sağlık tekrardan <3
Oto pelerin özelliğini ne yapacaksınız ki ? Zaten rota çizme ve rotada otomatik hareket etme özellikleri mevcut, boş yere sunucuya neden pelerin paket yükünü de bindirelim ? Her neyse, eklerim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oto pelerin özelliğini ne yapacaksınız ki ? Zaten rota çizme ve rotada otomatik hareket etme özellikleri mevcut, boş yere sunucuya neden pelerin paket yükünü de bindirelim ? Her neyse, eklerim.
Bilgisayar başındayken rota özelliğini kullanmayanlar olabiliyor mesela 10m içindeki slot geliyor diyelim bunu dahada genişletmek daha iyi olur diye düşünüyorum ben sağa sola gitmeden olduğu yerde durduğunda kırmızı bölge içerisine girmeyen slotlarda gelebilir. Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Load pi fail hatası alıyor arkadaşım çözümü nedir ? bilgisi olan var mı ?

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İhtiyacına göre ekle filtrelenmiş listeye, confige kaydediliyor zaten. Oldu olucak elinizden de tutalım arkadaşlar. Ayıp yapıyorsunuz ama artık. :kekw:
emeğine sağlık ben mesela yeni başladığım için hangi item değerli hangi itemin pazar piyasası var onları bilmediğim için demiştim oyunda binbir çeşit item olduğu için kafam karışıyor , knight online gibi değil ordan gelmiş biri olarak itemler azdı orda

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel olmuş da. Şöyle daha mantıklı olurdu toplamak istemediklerimizi ekleseydik. Mesela ok ya da örümcek ağı vb. çerçöpü ekleseydik daha kolay olurdu gibi geliyor. Sonuç olarak eşya toplayıp satmak da para kazandırıyor. Benim görüşümdür. (okey koleksiyon setini seçemiyoruz.)
Hile başarılı. Elline emeğine sağlık

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Güzel olmuş da. Şöyle daha mantıklı olurdu toplamak istemediklerimizi ekleseydik. Mesela ok ya da örümcek ağı vb. çerçöpü ekleseydik daha kolay olurdu gibi geliyor. Sonuç olarak eşya toplayıp satmak da para kazandırıyor. Benim görüşümdür. (okey koleksiyon setini seçemiyoruz.)
Hile başarılı. Elline emeğine sağlık
Okey koleksiyon setini nasıl seçemiyorsunuz acaba ? Ek olarak dediğiniz şey çok saçma olurdu. 1000 e yakın item var mt2 de, çer çöp her şeyi doldururdu inventorynize. Yine de o tür bir filter isteğide olursa eklerim. Ama dediğim gibi, saçma.
BMKucpE.png

Edit: Auto potion, Auto revive yeni update ile eklenecektir.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Nader abim yardımcı olabilir misin bana ? Ninjada poison cloud açıyorum sadece vurmak için fakat vurduğu mesafe çok az. Ek olarak range'i de aç diyolar ama range normal vuruş atmıyor mu? Nasıl olacak ? Çizdiğim rotada vurduğu slot sayısı çok az yani.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yıllar sonra tekrar başlayınca hesap kasması zoruma gitmişti iyi olmuş bu :)

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
100x eklense artık
Range ayarından yükselteceksin sadece range ve poison açıcaksın sağ üstte skill sayarvar sıfır oldumu bütün moblara tek atmaya başlar
ayarlarını paylaşırmısın bende moblara vurmuyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...