Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu hile harika çalışıyor maestro, ancak bir şeyi bilmek istiyorum: menüde, Rota ayarı bölümünde ne işe yaradığını anlamadım, biri açıklayabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim

Üye
4 HİZMET YILI
selamlar ben xfprojecti indirip kurmaya çalışıyorum cheking new versiyon waiting diyor öyle kalıyor
kurulmuyor ne yapabilirim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Nader abim yardımcı olabilir misin bana ? Ninjada poison cloud açıyorum sadece vurmak için fakat vurduğu mesafe çok az. Ek olarak range'i de aç diyolar ama range normal vuruş atmıyor mu? Nasıl olacak ? Çizdiğim rotada vurduğu slot sayısı çok az yani.
Range her şeyin mesafesini arttırır. Autolootun, cloud exploitin, wait damagenin. Range açmalısın.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
fena hile yapmışsın kaptan ellerine sağlık

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Pvplerde çalışıyor mu? Özellikle Saltanat için bekliyordum, deneyen yada bilen var mı?

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Pvplerde çalışıyor mu? Özellikle Saltanat için bekliyordum, deneyen yada bilen var mı?
Pvp lerde çalışsa official yazmazdık dostum. Çalışmaz pvplerde. 1000 çeşit pvp var, hangi birini destekleyelim :kekw: Çok istek olan,zırt pırt isim değiştirip açılmayan pvp lere bakarız ilerde.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
100x eklense artık

ayarlarını paylaşırmısın bende moblara vurmuyor

1.png

skill tickCount beceri yüklenme süresidir farklıysa onu yazın bu ayar sadece ninja içindir . delay kısmını kendi internetinizin hızına göre kullanın çok düşürürseniz çabuk oyundan atar . range kısmı daha fazla mob çekmek içindir . Range kısmı üstteki binek içindir alttaki bineksiz kullancaklar içindir . Poison kısmın da Stone-Mob seçmemin sebebi hem metinlere hemde moblara vurmak için ideal seçenektir . En üstteki seçeneği seçerseniz oyunda birini görünce hile otomatik kapanır . Auto login düştüğünüzde tekrar hızlı bi şekilde bağlanmak içindir . İyi forumlar

DipNOT: Ayrıca boost kısmınıda kendi internetinize bağlı olarak yükseltip düşürebilirsiniz . yoksa oyundan atar .
2.png
Sağ üstteki pencere etraftaki oyuncuları ve varsa gmyi gösterir .
Skill timer geri sayımı bitirince vurmaya başlarsınız . (Hile vurmuyor demeyin)

Son düzenleme:
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu hile harika çalışıyor maestro, ancak bir şeyi bilmek istiyorum: menüde, Rota ayarı bölümünde ne işe yaradığını anlamadım, biri açıklayabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim
u3uiHLL.png
0GqFv3I.png
pcGiW5d.png

Hemen ufak bir tutorial yazısı vereyim hocam size. Şimdi Route settings altındaki özelliklere bakalım:
*Start Route Logging / Stop Route Logging
*Start Route Bot / Stop Route Bot
*Clear Route Data
*Add path to list
*Delete from coord list
*Clear list
*Load Selected Route

Öncelikle route bot ne yapar ? Çizdiğiniz rota üzerinde gidip gelir. Başlangıç noktasından bitiş noktasına ilerler, sonra bitiş noktasından başlangıç noktasına ilerler. Bu böyle sonsuza kadar ya da siz durdurana kadar devam eder. Bu sayede seri bir biçimde farmlayabilirsiniz anlayacağınız.

Start Route Logging e bastığınız zaman rotanızı kaydetmeye başlar. Oyun içerisinde hareket edince radara bakın, otomatik olarak rotanız radarda belirmeye başlar. Gideceğiniz yere vardıktan sonra Stop Route Logging ile rota kaydetmeyi kapatırsınız. Daha sonra Start Route Bot'a bastığınızda başlangıç noktasına gidip bitiş noktasına kadar ilerlemeye başlar.
*Clear Route Data bellekte kayıtlı olan rotayı siler.
*Add path to list ise bellekte kayıtlı olan rotaya isim verip kaydetmenizi sağlar.
pLWV6Sf.png

Mesela desert ve doyyum haritası için farklı iki adet path kaydetmişim ben. Yukarıdaki boş alana istediğiniz ismi yazıp add path to list dediğiniz zaman o anki çizdiğiniz rotayı kaydeder.
*Delete from coord list ise seçtiğiniz rotayı siler.
*Clear list dediğiniz zaman tüm rotaları siler.
*Load selected route dediğiniz zaman seçtiğiniz rotayı yükler. Eklediğiniz rotalar configi kaydettiğinizde kaydolur. Oyuna girdiğiniz zaman seçtiğiniz rotayı yükleyebilirsiniz. Sürekli rota kaydetmenize gerek yok anlayacağınız.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
skill tickCount beceri yüklenme süresidir farklıysa onu yazın bu ayar sadece ninja içindir . delay kısmını kendi internetinizin hızına göre kullanın çok düşürürseniz çabuk oyundan atar . range kısmı daha fazla mob çekmek içindir . Range kısmı üstteki binek içindir alttaki bineksiz kullancaklar içindir . Poison kısmın da Stone-Mob seçmemin sebebi hem metinlere hemde moblara vu
u3uiHLL.png
0GqFv3I.png
pcGiW5d.png

Hemen ufak bir tutorial yazısı vereyim hocam size. Şimdi Route settings altındaki özelliklere bakalım:
*Start Route Logging / Stop Route Logging
*Start Route Bot / Stop Route Bot
*Clear Route Data
*Add path to list
*Delete from coord list
*Clear list
*Load Selected Route

Öncelikle route bot ne yapar ? Çizdiğiniz rota üzerinde gidip gelir. Başlangıç noktasından bitiş noktasına ilerler, sonra bitiş noktasından başlangıç noktasına ilerler. Bu böyle sonsuza kadar ya da siz durdurana kadar devam eder. Bu sayede seri bir biçimde farmlayabilirsiniz anlayacağınız.

Start Route Logging e bastığınız zaman rotanızı kaydetmeye başlar. Oyun içerisinde hareket edince radara bakın, otomatik olarak rotanız radarda belirmeye başlar. Gideceğiniz yere vardıktan sonra Stop Route Logging ile rota kaydetmeyi kapatırsınız. Daha sonra Start Route Bot'a bastığınızda başlangıç noktasına gidip bitiş noktasına kadar ilerlemeye başlar.
*Clear Route Data bellekte kayıtlı olan rotayı siler.
*Add path to list ise bellekte kayıtlı olan rotaya isim verip kaydetmenizi sağlar.
pLWV6Sf.png

Mesela desert ve doyyum haritası için farklı iki adet path kaydetmişim ben. Yukarıdaki boş alana istediğiniz ismi yazıp add path to list dediğiniz zaman o anki çizdiğiniz rotayı kaydeder.
*Delete from coord list ise seçtiğiniz rotayı siler.
*Clear list dediğiniz zaman tüm rotaları siler.
*Load selected route dediğiniz zaman seçtiğiniz rotayı yükler. Eklediğiniz rotalar configi kaydettiğinizde kaydolur. Oyuna girdiğiniz zaman seçtiğiniz rotayı yükleyebilirsiniz. Sürekli rota kaydetmenize gerek yok anlayacağınız.
Metin dedektörü gelecek mi hileye ? Gelse çok iyi olur.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
getlast error hatası alıyorum sadece bu hilede ama diğerlerinde sorun yok yardım edermisiniz?

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
onu değil league of legends hilesini denedim sorun çıkmadı
Şimdilik x86 sistem desteklemiyorum dostum. İşletim sisteminizin tam sürümünü verirseniz birkaç test yapmak isterim. Wİndows 7 ultimate sp 1 mi mesela ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...