Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Updated cheat. v1.2 - Hotfix v1.0 - 02.09.2021

English Changelogs:
*Changed item filter logic. Now it will loot items first, if there is no item to loot, it will loot yangs.
*Added target limiter for both sections. Which is wait damage and cloud exploit.
*Removed range settings and added it in to both section. Which is wait damage and cloud exploit.
*Deleted radio bttons from target selector. I was using them for testing purpose.
*Did major changes in the background for increase performance.
*Added bow wait damage into wait damage section. Seperated them as "Sword" and "Bow"
*When you first time load route and press start, normally it were going to start position. Now I changed it, it will start from nearest position to you and gonna go to forward.

Türkçe:
*Item filter algoritması değiştirildi. Artık eğer item varsa önce itemi lootlayacak, daha sonra yangları toplayacak.
*Target limiter özelliği wait damage ve cloud exploit bölümlerine eklendi.
*Range ayarı kaldırılıp ayrı ayrı wait damage ve cloud exploite eklendi.
*Radio buttonlar target selector kısmından silindi. Onları test için kullanıyordum.
*Arka planda performansı arttırmak için ana değişiklikler yapıldı.
*Bow wait damage wait damage yerine eklendi. "Sword" ve "Bow" olmak üzerine ayrıldı.
*İlk kez bir rota yüklediğinizde ve start'a bastığınızda, normalde başlangıç pozisyonuna doğru gidiyordu. Artık size en yakın olan noktadan başlayıp ileriye doğru gidecek.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Lag sorunu olsa olsa serverle alakalı bir durum olur dostum. Başka türlü bir problem yaşamazsın. Hileyi tam olarak istediğiniz gibi ayarlıyabilmeniz için elimizden geleni yaptık. Zaten birkaç günde yaptığımız bir yazılım bu. Emin olun dolucasına geliştireceğiz hileyi :=)
Yaşayabileceğiniz en büyük problem serverden sunucu listesine atılmanız olur. Onu da hilenin ince ayarını yaparsanız yaşamazsınız.
Merhabalar. UI MemoryHackers Loader sayfasına girdiğimde MemoryUI Uygulamasına giriş yapmalısınız. hatası geliyor sürekli ancak üyelik bölümünde bozzod yazıyor. Her yolu denedim. Nedeni ne olabilir

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Merhabalar. UI MemoryHackers Loader sayfasına girdiğimde MemoryUI Uygulamasına giriş yapmalısınız. hatası geliyor sürekli ancak üyelik bölümünde bozzod yazıyor. Her yolu denedim. Nedeni ne olabilir
UI programını açmanız gerektiğini söylüyor. Giriş yapmışsınız zaten, loaderi açınız.
Hangi mapte yaşıyorsunuz bu problemi ? Bende random 6-7 saatte bir oluyordu, yeni updateden sonra hiç crash problemi yaşamadım. Ayriyetten sizi her 10-15 sn de bir lobby ye atıcak kadar fazla kullanmayın özellikleri. Oyunla ilgili bir crash, benimle ilgili değil.
Post automatically merged:

Updated v1.2 Hotfix v1.1
Changelogs:

English:
*Increased cloud & wait hack distance.
*Added control for objects - terrains. Now cloud or wait attack will not attack mobs which are behind the objects & mountains &walls etc.

Turkish:
*Cloud ve wait hack menzilleri arttırıldı. (Yine de 40 ı geçmemeye çalışın. Geçicekseniz de delayı ve target limiteri iyi ayarlayın.)
*Artık otomatik olarak cloud veya wait hack hilesi duvar arkası & obje arkası vb gibi vuramayacağınız yerlerde olan moblara vurmuyor. Bu sayede oyundan çok atılmanızın ya da karakterinizin buga girmesinin önüne geçiyoruz.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
UI programını açmanız gerektiğini söylüyor. Giriş yapmışsınız zaten, loaderi açınız.

Hangi mapte yaşıyorsunuz bu problemi ? Bende random 6-7 saatte bir oluyordu, yeni updateden sonra hiç crash problemi yaşamadım. Ayriyetten sizi her 10-15 sn de bir lobby ye atıcak kadar fazla kullanmayın özellikleri. Oyunla ilgili bir crash, benimle ilgili değil.
Post automatically merged:

Updated v1.2 Hotfix v1.1
Changelogs:

English:
*Increased cloud & wait hack distance.
*Added control for objects - terrains. Now cloud or wait attack will not attack mobs which are behind the objects & mountains &walls etc.

Turkish:
*Cloud ve wait hack menzilleri arttırıldı. (Yine de 40 ı geçmemeye çalışın. Geçicekseniz de delayı ve target limiteri iyi ayarlayın.)
*Artık otomatik olarak cloud veya wait hack hilesi duvar arkası & obje arkası vb gibi vuramayacağınız yerlerde olan moblara vurmuyor. Bu sayede oyundan çok atılmanızın ya da karakterinizin buga girmesinin önüne geçiyoruz.
juanda sorun yok ama Seungryong vadisi ve tapınakta çok yaşıyorum atma sorununu, hızı yükseltince sorun başlıyor hız düşükken sorun yok

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
juanda sorun yok ama Seungryong vadisi ve tapınakta çok yaşıyorum atma sorununu, hızı yükseltince sorun başlıyor hız düşükken sorun yok
Çok slot olan yerlerde atması normal hızı çok açmayın oyunda moblar yüklenmez rangeyi'de 25e çekin atma sorunu azalır

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Çok slot olan yerlerde atması normal hızı çok açmayın oyunda moblar yüklenmez rangeyi'de 25e çekin atma sorunu azalır
ayarları düşürünce sorun çözüldü, bir sorum var hızlı level ve yang kasma yöntemi nedir? bazılarına bakıyorum günde 6 7 won kasıyor ben 1 m bile kasamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beraber kasmak isteyen var ise discord ulaşabilir Barış#9914

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ustam bazen oyun kendi kendine kapanıyor hileye bir ayar ekleyınde kendılıgınden acılsın m2boblardaki sistem gibi çok iyi olur

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Oyun çok sık aniden kapanmaya başladı anlamadım sadece bendemi oluyor 30 40 dakikada bir kapanıyor sadece wait damage boost açık boost 11 wait damage ms 270 range 13

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...