Dönüşüm küresiyle çok yavaş vuruyor. Bunun için bir ayar var mı ? @nader11ndeu
Var, dönüşmemek.Dönüşüm küresiyle çok yavaş vuruyor. Bunun için bir ayar var mı ? @nader11ndeu
Steamde çalışıyor, ban problemi yok.steamdan çalışıyor mu?
Çalışıyorsa ban problemi var mı kendi launcherinden kurulum yapınca hata veriyorda
Bende atma problemi vb yok, zaten yaşadığınız atma problemleri oyun kaynaklı problemler, benimle alakası yok. Ne yapayım oyunuda mı ben düzelteyim ? İleride oto client başlatma vb ekleyeceğiz zaten.@nader11ndeu Hocam şu client kapanma sorununu çözün ya rahat rahat uyuyamıyorum 1 saatte bir bakıyorum her bakışımda client kapanmış oluyor
Oto client olayı olursa çok güzel olur ben hile ile alakalı sanıyordum ama sunucu ile alakalıymış önceden 3 saatte 1 defa falan client kapanırdı şimdi saat başıBende atma problemi vb yok, zaten yaşadığınız atma problemleri oyun kaynaklı problemler, benimle alakası yok. Ne yapayım oyunuda mı ben düzelteyim ? İleride oto client başlatma vb ekleyeceğiz zaten.
Reis pazar tarama gibi bir şey mi ?Var, dönüşmemek.
Post automatically merged:
![]()
Shop itemleri çekmekle uğraşıyodum bir saattir. Çoğu şeyi bitirdim, yarın uyanınca seçilen itemi satın almayı vb ayarlayıp güncelleyeceğim.
5 levele kasıyon exploiti açıyon bu kadar.ninja ile tek atma olayını çözemedim ben bir türlü açıklayabilecek var mı acaba
ayarlı configiniz var mı acaba hile için5 levele kasıyon exploiti açıyon bu kadar.
Usta bu sabah güncellenecek diyordun güncelleme geldi mi ?5 levele kasıyon exploiti açıyon bu kadar.
Sorun sistem ayarlarına bağlı sanırım çünkü sistem ayarlarıyla oynadığımdan beri atma sorunu yok@nader11ndeu Hocam şu client kapanma sorununu çözün ya rahat rahat uyuyamıyorum 1 saatte bir bakıyorum her bakışımda client kapanmış oluyor
Sistem ayarlarıyla nasıl oynadın ?Sorun sistem ayarlarına bağlı sanırım çünkü sistem ayarlarıyla oynadığımdan beri atma sorunu yok
Efekt eşya düşürme gibi ayarlar kalabalık slotlarda range 25 den aşağı olsun hatta 20Sistem ayarlarıyla nasıl oynadın ?