Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yeni güncelleme birkaç gün içerisinde gelecek. Şuanlık yaptıklarım bunlar:
*Mouse & klavye inputlarını menü açıkken engelledim. Menü açıkken hareket edemeyeceksiniz ya da filterlere yazı yazarken harita vb açılmayacak.
*Item search botu ekledim. Kısacası tüm pazarları kısa bir süre içerisinde tarıyor ve itemleri en ucuz fiyattan en payalı fiyata listeliyor. İstediğiniz itemi uzaktan satın alabiliyorsunuz vb. (Bir arkadaş istemişti 6-7 gün önce)
*Player puller ekledim. Playerleri sürekli kendinize çekersiniz, ve sadece sizin clientinizde öyle gözükmez. Hareket edemezler, eğer playerler safe zone içerisindeyse onları dışarı çekip kesebilirsiniz.
*Panik butonu (End) için bazı şeyler ekledim.

Çok çok düşük şansla route botun bazen bir pozisyonda takılı kaldığı bir bug olduğunu farkettim. Eğer tekrar olursa fixleyeceğim. Bugün loncaya exp bağışlama özelliğiyle uğraşacağım, ama hasta olduğum için biraz zaman alabilir, sırtım çok ağrıyor (mq kuluncu).
Bunlar ne zaman eklenecek peki ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu dostum 3 tane hesap banlandı yeni hesap açmadan önce silmem gerek bir dosya filan varmıdır
Modem resetle, ekstra bir şey olduğunu sanmıyorum. Ek olarak close cheat if someone near özelliğini açmayı unutma. Napıyorsunuz gidip adamları mı kesiyorsunuz da 3 hesabı banlatıyorsunuz. Benim hiçbir hesabım daha ban yemedi :D

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Modem resetle, ekstra bir şey olduğunu sanmıyorum. Ek olarak close cheat if someone near özelliğini açmayı unutma. Napıyorsunuz gidip adamları mı kesiyorsunuz da 3 hesabı banlatıyorsunuz. Benim hiçbir hesabım daha ban yemedi :D
bende anlamadım :D kehribar sunucusu kalabalık belki report filan ediyor olabilirler

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bende anlamadım :D kehribar sunucusu kalabalık belki report filan ediyor olabilirler
CH1de çölde kesiyorum bazen şeytan kulesine girip adamların yanında kesiyorum ninja ile şuana kadar hiçbir hesabım banlanmadı seri video veriyorsundur belki

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ellerine sağlık şu private ler içinde gelicektir ilerleyen zamanda demi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tr de scum hilesi yok hep yabancılarda var bide el atılsa bu konuya :)

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ya tarayıcı bulunamadı diyor bende tüm tarayıcıları denedim discord adresi falan yardımcı yardım alabileceğim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öncelikle selamunaleyküm hile iyi güzel fakat arada vurmuyor oyundan atıyor kafayı yemek üzereyim 1 dakika vuruyor 30 saniye vurmuyor ne anladım ben bu işten hile yapımcılarının eline sağlık çok iyi olmuş ama bu iki sorun cidden başımızı yakıyor...

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
öncelikle selamunaleyküm hile iyi güzel fakat arada vurmuyor oyundan atıyor kafayı yemek üzereyim 1 dakika vuruyor 30 saniye vurmuyor ne anladım ben bu işten hile yapımcılarının eline sağlık çok iyi olmuş ama bu iki sorun cidden başımızı yakıyor...
Ayarlarınızı yapamıyorsunuz demek ki, hilede bir problem yok.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bir adet poison saldırı fotosu alabilirmiyim ayaralr için?
Forumda metin2 genel tartışma kısmında ninja için gayet stabil çalışan tek atma hilesi var metinleri vs 2 3 saniyede parçalıyor onu indirip C:\OrhanGuard klasörüne atıp hile menüsünden config kısmına gelip 'mükemmel' isimli configi seçip load diyerek kullanabilirsiniz

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Skilli elinizle atıp lastskilldelay ın 1 fazlasını ayarlayın düzelir.
Hocam şuan denedim yok olmuyor son slotta kalıyor vurmamaya başlıyor kesmiyor

edit: Kusura bakmayın benim hatam sadece F1 basmam yetiyormuş

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...