Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hocam bence bir kişinin lafına uyup otomatik bulut zamanlama sistemini kaldırmayın şuan bende daha sağlıklı çalışıyor ara sıra duruyor hızlı ch değiştirmeden olduğum chye basıyorum vurmaya devam ediyor
Post automatically merged:

ninjada da aynısını yaptım olmadı
Ninjayı 5 seviye yapınca yakın dövüş sanatından zehirli bulut becerisini alırsan poison exploit vurmaya başlar

Edit: maden kazma botu gelirse çok iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam bence bir kişinin lafına uyup otomatik bulut zamanlama sistemini kaldırmayın şuan bende daha sağlıklı çalışıyor ara sıra duruyor hızlı ch değiştirmeden olduğum chye basıyorum vurmaya devam ediyor

Ninjayı 5 seviye yapınca yakın dövüş sanatından zehirli bulut becerisini alırsan poison exploit vurmaya başlar

Knka saniyesini kendin ayarlayabilirsin böylelikle hangi ayar senin için kendin karar verebilirsin bence daha mantıklı öncedende öyleydi zaten

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

Maden Botu Gerekli Bencede

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bir serverden ban yedinmi yeni hesap açmanın yolu yokmu

Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Videodaki ayarları yapıyorum ama çok nadir vuruyor slotlara vurmuyor. Neler yapmam gerekli biri savelediği ayar şeysini atabilirmi :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eğer Poison Exploit'de zehirli bulut skill'i tam dönmeden 1 sn önce (yani 24.snde) vurmayı bırakırsa bir dahaki seferde atacak kadar yeterli SP'yi 1 saniyede doldurur ve ikinci zehirli bulut buga girmez.
Zehirli bulutu atmama sebebi slotların spyi 0'a indirmesi ve yeterli sp olmadığı için kaçırıp 25snlik cooldowna sokması, son 1 saniye vurmazsanız sp en az bir zehirli bulut atacak kadar sp dolar dolayısıyla bir sonraki zehirli bulutunuz buga girmez :)

Bu direkt hileye eklenirse mükemmel olur sadece 1 saniyeliğine hasar vermeyiz en azından 25 sn cooldowna girmez ben manuel olarak da yapıyorum bunu ama sürgün gibi yerlerde biraz uğraştırıyor.
Kullanıcının manasını kontrol etmedim, yeni update ile onu da kontrol edeceğim. Eğer skilli atacak mananız yoksa skilli atmayacak ve moblarada doğal olarak vurmayacak. Eğer dediğiniz gibi otomatik sistemin buga girmesinin nedeni buysa problem çözülmüş olacak. Eğer problem çözülmezse eski sisteme geçeriz problem yok.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kullanıcının manasını kontrol etmedim, yeni update ile onu da kontrol edeceğim. Eğer skilli atacak mananız yoksa skilli atmayacak ve moblarada doğal olarak vurmayacak. Eğer dediğiniz gibi otomatik sistemin buga girmesinin nedeni buysa problem çözülmüş olacak. Eğer problem çözülmezse eski sisteme geçeriz problem yok.
sen varya kralsın kralll çok seviom senii <3

GF de dediğiniz gibi bir sistem yok. Hwid ban da yok. Denedim açtım olmuyor derken ne hatası alıyorsunuz çok merak ediyorum.
şöyle hocam ege serverinde hesabım banlandı ondan sonra yeni hesap açtım ege ye girdim, Server kapalı diyor. Ama şoyle bişey var ege de ban yemeyen hesabıma yani 2. hesabıma girebiliyorum. ama yeni üyelik açınca ege ye giremiyorum

Hileyi kullanırken oyunda biri ban yersen tekrar bu serverde hesap açamazsın demişti

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
sen varya kralsın kralll çok seviom senii <3

şöyle hocam ege serverinde hesabım banlandı ondan sonra yeni hesap açtım ege ye girdim, Server kapalı diyor. Ama şoyle bişey var ege de ban yemeyen hesabıma yani 2. hesabıma girebiliyorum. ama yeni üyelik açınca ege ye giremiyorum
Benim bildiğim yeni açılmış hesaplar sadece Arkadaşlar kanalına girebiliyor. Bunun hileyle ya da yediğiniz banla bir alakası yok. Eposta onayı gibi şeyler gerekiyor sanırsam. Bir de hesabınızın yeni açılmamış olmasıda gerekebilir.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Maden Botu Ve Enerji Parçası Kasma Botu eklenebilir.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer mana kontrolüyle vurmayı keserse sürekli vurmayı durdurur ama bunun yerine 24. sn'de 1 saniyeliğine durup o ara mana dolsun diye beklerse sadece 1 saniyeliğine vurmayı durdurur.

Zehirli bulut yeteneği saldırırken 0 sp'ye düşse bile hala saldırmaya devam ediyor burada problem bir sonraki zehirli bulutu atacak spyi bulamamakta. Yani sadece skill tam dönerken çarda bir tane zehirli bulut atacak sp olması gerekiyor.

Eğer eski sisteme dönerse tick'i 26 yaparak bunu düzeltebiliriz diye düşünüyorum ya da siz otomatikte bırakcaksanız 25 yerine 26 ile deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...