Onaylı Üye
ninjada da aynısını yaptım olmadıNinja için o videodakiler savaşçı için farklı ayalar yapmak zorundasın
ninjada da aynısını yaptım olmadıNinja için o videodakiler savaşçı için farklı ayalar yapmak zorundasın
Ninjayı 5 seviye yapınca yakın dövüş sanatından zehirli bulut becerisini alırsan poison exploit vurmaya başlarninjada da aynısını yaptım olmadı
Knka saniyesini kendin ayarlayabilirsin böylelikle hangi ayar senin için kendin karar verebilirsin bence daha mantıklı öncedende öyleydi zatenHocam bence bir kişinin lafına uyup otomatik bulut zamanlama sistemini kaldırmayın şuan bende daha sağlıklı çalışıyor ara sıra duruyor hızlı ch değiştirmeden olduğum chye basıyorum vurmaya devam ediyor
Post automatically merged:
Ninjayı 5 seviye yapınca yakın dövüş sanatından zehirli bulut becerisini alırsan poison exploit vurmaya başlar
Edit: maden kazma botu gelirse çok iyi olur
Maden Botu Gerekli BencedeHocam bence bir kişinin lafına uyup otomatik bulut zamanlama sistemini kaldırmayın şuan bende daha sağlıklı çalışıyor ara sıra duruyor hızlı ch değiştirmeden olduğum chye basıyorum vurmaya devam ediyor
Ninjayı 5 seviye yapınca yakın dövüş sanatından zehirli bulut becerisini alırsan poison exploit vurmaya başlar
Edit: maden kazma botu gelirse çok iyi olur
Yanınada bi çoklu clientle hile yapılsa çıtır olurMaden Botu Gerekli Bencede
nasıl yani kanka yeniden gameforge hesabı açıyosun iştebir serverden ban yedinmi yeni hesap açmanın yolu yokmu
yok banlanınca o servere giremiosun bidahanasıl yani kanka yeniden gameforge hesabı açıyosun işte
O sadece ban yediğin gameforge hesabına ait bandır,Yenisini açarsan kalkar.yok banlanınca o servere giremiosun bidaha
Kullanıcının manasını kontrol etmedim, yeni update ile onu da kontrol edeceğim. Eğer skilli atacak mananız yoksa skilli atmayacak ve moblarada doğal olarak vurmayacak. Eğer dediğiniz gibi otomatik sistemin buga girmesinin nedeni buysa problem çözülmüş olacak. Eğer problem çözülmezse eski sisteme geçeriz problem yok.Eğer Poison Exploit'de zehirli bulut skill'i tam dönmeden 1 sn önce (yani 24.snde) vurmayı bırakırsa bir dahaki seferde atacak kadar yeterli SP'yi 1 saniyede doldurur ve ikinci zehirli bulut buga girmez.
Zehirli bulutu atmama sebebi slotların spyi 0'a indirmesi ve yeterli sp olmadığı için kaçırıp 25snlik cooldowna sokması, son 1 saniye vurmazsanız sp en az bir zehirli bulut atacak kadar sp dolar dolayısıyla bir sonraki zehirli bulutunuz buga girmez
Bu direkt hileye eklenirse mükemmel olur sadece 1 saniyeliğine hasar vermeyiz en azından 25 sn cooldowna girmez ben manuel olarak da yapıyorum bunu ama sürgün gibi yerlerde biraz uğraştırıyor.
denedim açtım olmuyorO sadece ban yediğin gameforge hesabına ait bandır,Yenisini açarsan kalkar.
GF de dediğiniz gibi bir sistem yok. Hwid ban da yok. Denedim açtım olmuyor derken ne hatası alıyorsunuz çok merak ediyorum.denedim açtım olmuyor
sen varya kralsın kralll çok seviom senii <3Kullanıcının manasını kontrol etmedim, yeni update ile onu da kontrol edeceğim. Eğer skilli atacak mananız yoksa skilli atmayacak ve moblarada doğal olarak vurmayacak. Eğer dediğiniz gibi otomatik sistemin buga girmesinin nedeni buysa problem çözülmüş olacak. Eğer problem çözülmezse eski sisteme geçeriz problem yok.
şöyle hocam ege serverinde hesabım banlandı ondan sonra yeni hesap açtım ege ye girdim, Server kapalı diyor. Ama şoyle bişey var ege de ban yemeyen hesabıma yani 2. hesabıma girebiliyorum. ama yeni üyelik açınca ege ye giremiyorumGF de dediğiniz gibi bir sistem yok. Hwid ban da yok. Denedim açtım olmuyor derken ne hatası alıyorsunuz çok merak ediyorum.
Benim bildiğim yeni açılmış hesaplar sadece Arkadaşlar kanalına girebiliyor. Bunun hileyle ya da yediğiniz banla bir alakası yok. Eposta onayı gibi şeyler gerekiyor sanırsam. Bir de hesabınızın yeni açılmamış olmasıda gerekebilir.sen varya kralsın kralll çok seviom senii <3
şöyle hocam ege serverinde hesabım banlandı ondan sonra yeni hesap açtım ege ye girdim, Server kapalı diyor. Ama şoyle bişey var ege de ban yemeyen hesabıma yani 2. hesabıma girebiliyorum. ama yeni üyelik açınca ege ye giremiyorum
Eğer mana kontrolüyle vurmayı keserse sürekli vurmayı durdurur ama bunun yerine 24. sn'de 1 saniyeliğine durup o ara mana dolsun diye beklerse sadece 1 saniyeliğine vurmayı durdurur.Kullanıcının manasını kontrol etmedim, yeni update ile onu da kontrol edeceğim. Eğer skilli atacak mananız yoksa skilli atmayacak ve moblarada doğal olarak vurmayacak. Eğer dediğiniz gibi otomatik sistemin buga girmesinin nedeni buysa problem çözülmüş olacak. Eğer problem çözülmezse eski sisteme geçeriz problem yok.