otomatik hava kılıcı açma gibi hocamSkill eklemekten kastın nedir?
otomatik hava kılıcı açma gibi hocamSkill eklemekten kastın nedir?
TRhangi serverlerde çalışıyor hile
item filterde arat o almak istediğini birden fazla çıkıyor bazılarında hepsini sağa at. mesela Kırmızı Pot, Aratınca 5 tane çıkıyor diyelim garanti olsun diye ben hepsini sağa atıyorum. dene çözüm olucaktır.seçtiğim itemlerden bazılarını topluyor, bazılarını toplamıyor.. bunun sebebi veya çözümü nedir ?
nader11ndeu
yok olmuyor mesela yeşil ejderha fasulyesi, pelerin vs. toplamıyorTR
item filterde arat o almak istediğini birden fazla çıkıyor bazılarında hepsini sağa at. mesela Kırmızı Pot, Aratınca 5 tane çıkıyor diyelim garanti olsun diye ben hepsini sağa atıyorum. dene çözüm olucaktır.
pelerine gerek yok bence distance hilesi zaten var 30 m ye yakın çekiyor atmadan, valla ben şuanda ne tanımladıysam hepsini alıyor bilemiyorum o itemlerin kodlarında sıkıntı olabilir belkiyok olmuyor mesela yeşil ejderha fasulyesi, pelerin vs. toplamıyor
Ustam kullanıyormusun hileyi nasıl gidiyor? Birde bu sürekli oyundan atma oluyor range i biraz yükselttiğimde onun sebebi nedir biliyor musun?Peki config gibi bişey eklenicekmi hazır ayarlar hilede kandı ayarlarımızı kaydedebiliyoruz ama hazır ayar atılıcakmı mesela internet hızına göre 10mbps özel config 50mbps özel config gibi şeyler
Hayır damage yerinde.wait damage kaldırıldı mı?
O genelde ya çok abarttığınızda olur yada internetten.Ustam kullanıyormusun hileyi nasıl gidiyor? Birde bu sürekli oyundan atma oluyor range i biraz yükselttiğimde onun sebebi nedir biliyor musun?
Hayır, bende yok.Hayır damage yerinde.