Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
tam metin2 başlıcam dedim önce oyunun bakımının bitmesini bekledim o bitti hile güncelleniyor şuan hayattaki şansım ah be abi :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tam metin2 başlıcam dedim önce oyunun bakımının bitmesini bekledim o bitti hile güncelleniyor şuan hayattaki şansım ah be abi :D
Yemin ediyorum bende öglen indirdim bi baktım bakım var, hadi bitsinde gireyim dedim. Bakım bitti hile çalışmamaya başladı Kısa sürede güncellenir umarım kaç sene sonra güzel bi metin2 oynamak istiyorum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yemin ediyorum bende öglen indirdim bi baktım bakım var, hadi bitsinde gireyim dedim. Bakım bitti hile çalışmamaya başladı Kısa sürede güncellenir umarım kaç sene sonra güzel bi metin2 oynamak istiyorum
Çayımı kahvemi hazırlıyorum, oyun arkada iniyor. Merak etmeyin büyük bir aksilik olmazsa gece bitmeden güncellerim. Oyuna güncelleme geldiği zaman 2-3 saati geçirmiyorum kullanıcılar fazla beklemesin diye.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Çayımı kahvemi hazırlıyorum, oyun arkada iniyor. Merak etmeyin büyük bir aksilik olmazsa gece bitmeden güncellerim. Oyuna güncelleme geldiği zaman 2-3 saati geçirmiyorum kullanıcılar fazla beklemesin diye.
Afiyet olsun. Otomatik client açma olayı tahmini ne zaman eklenir acaba

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çalışmalarınız için minnettarız. Bu kadar kısa sürede güncelleme için çabalamanız taktire şayan. Donate imkanımız varsa bi kahvede ben ısmarlamak isterim. Özel mesaj yoluyla alabilirim. İyi çalışmalar hocam.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam Allah razı olsun yaptığınız işin sevabı çok büyük,afiyet olsun tüm çaylar,kahveler şelale olsun size :))

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Afiyet olsun. Otomatik client açma olayı tahmini ne zaman eklenir acaba
Birkaç sayfa önceki postumda planlamamı anlatmıştım, kasım ayının sonuna kadar zamanım olursa eklemeye çalışacağım özelliklerden de bahsetmiştim. Bakabilirsin.
Çalışmalarınız için minnettarız. Bu kadar kısa sürede güncelleme için çabalamanız taktire şayan. Donate imkanımız varsa bi kahvede ben ısmarlamak isterim. Özel mesaj yoluyla alabilirim. İyi çalışmalar hocam.
Teşekkür ederim, düşünmeniz yeter. :peepoNice:
Hocam Allah razı olsun yaptığınız işin sevabı çok büyük,afiyet olsun tüm çaylar,kahveler şelale olsun size
Ne demek, sağolun.

Üye
4 HİZMET YILI
Birkaç sayfa önceki postumda planlamamı anlatmıştım, kasım ayının sonuna kadar zamanım olursa eklemeye çalışacağım özelliklerden de bahsetmiştim. Bakabilirsin.

Teşekkür ederim, düşünmeniz yeter. :peepoNice:

Ne demek, sağolun.
hocam şöyle birşey fark ettim oyundan çıktıgımız zaman kasılma alanındaki sicripi yeniden çizmek zorunda kalıyoruz buna bı cozumunuz varmıdır :)

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
hocam şöyle birşey fark ettim oyundan çıktıgımız zaman kasılma alanındaki sicripi yeniden çizmek zorunda kalıyoruz buna bı cozumunuz varmıdır :)
Rotayı add path diyerek kaydet. Ardından config kısmından da cfgni kaydet. Oyuna başka zaman girdiğinde ya da hileyi tekrar açtığında cfg'yi yüklediğin zaman rotan da yüklenecek. Ordan istediğin rotaya ''Load selected path'' dediğin zaman rotayı yüklersin. Start diyerek de başlatırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...