Yemin ediyorum bende öglen indirdim bi baktım bakım var, hadi bitsinde gireyim dedim. Bakım bitti hile çalışmamaya başladı Kısa sürede güncellenir umarım kaç sene sonra güzel bi metin2 oynamak istiyorumtam metin2 başlıcam dedim önce oyunun bakımının bitmesini bekledim o bitti hile güncelleniyor şuan hayattaki şansım ah be abi![]()
Çayımı kahvemi hazırlıyorum, oyun arkada iniyor. Merak etmeyin büyük bir aksilik olmazsa gece bitmeden güncellerim. Oyuna güncelleme geldiği zaman 2-3 saati geçirmiyorum kullanıcılar fazla beklemesin diye.Yemin ediyorum bende öglen indirdim bi baktım bakım var, hadi bitsinde gireyim dedim. Bakım bitti hile çalışmamaya başladı Kısa sürede güncellenir umarım kaç sene sonra güzel bi metin2 oynamak istiyorum
Afiyet olsun. Otomatik client açma olayı tahmini ne zaman eklenir acabaÇayımı kahvemi hazırlıyorum, oyun arkada iniyor. Merak etmeyin büyük bir aksilik olmazsa gece bitmeden güncellerim. Oyuna güncelleme geldiği zaman 2-3 saati geçirmiyorum kullanıcılar fazla beklemesin diye.
reis beklemedeyızÇayımı kahvemi hazırlıyorum, oyun arkada iniyor. Merak etmeyin büyük bir aksilik olmazsa gece bitmeden güncellerim. Oyuna güncelleme geldiği zaman 2-3 saati geçirmiyorum kullanıcılar fazla beklemesin diye.
Çalışmalarınız için minnettarız. Bu kadar kısa sürede güncelleme için çabalamanız taktire şayan. Donate imkanımız varsa bi kahvede ben ısmarlamak isterim. Özel mesaj yoluyla alabilirim. İyi çalışmalar hocam.Çayımı kahvemi hazırlıyorum, oyun arkada iniyor. Merak etmeyin büyük bir aksilik olmazsa gece bitmeden güncellerim. Oyuna güncelleme geldiği zaman 2-3 saati geçirmiyorum kullanıcılar fazla beklemesin diye.
Hocam Allah razı olsun yaptığınız işin sevabı çok büyük,afiyet olsun tüm çaylar,kahveler şelale olsun sizeÇayımı kahvemi hazırlıyorum, oyun arkada iniyor. Merak etmeyin büyük bir aksilik olmazsa gece bitmeden güncellerim. Oyuna güncelleme geldiği zaman 2-3 saati geçirmiyorum kullanıcılar fazla beklemesin diye.
Birkaç sayfa önceki postumda planlamamı anlatmıştım, kasım ayının sonuna kadar zamanım olursa eklemeye çalışacağım özelliklerden de bahsetmiştim. Bakabilirsin.Afiyet olsun. Otomatik client açma olayı tahmini ne zaman eklenir acaba
Teşekkür ederim, düşünmeniz yeter.Çalışmalarınız için minnettarız. Bu kadar kısa sürede güncelleme için çabalamanız taktire şayan. Donate imkanımız varsa bi kahvede ben ısmarlamak isterim. Özel mesaj yoluyla alabilirim. İyi çalışmalar hocam.
Ne demek, sağolun.Hocam Allah razı olsun yaptığınız işin sevabı çok büyük,afiyet olsun tüm çaylar,kahveler şelale olsun size
hocam şöyle birşey fark ettim oyundan çıktıgımız zaman kasılma alanındaki sicripi yeniden çizmek zorunda kalıyoruz buna bı cozumunuz varmıdırBirkaç sayfa önceki postumda planlamamı anlatmıştım, kasım ayının sonuna kadar zamanım olursa eklemeye çalışacağım özelliklerden de bahsetmiştim. Bakabilirsin.
Teşekkür ederim, düşünmeniz yeter.
Ne demek, sağolun.
Rotayı add path diyerek kaydet. Ardından config kısmından da cfgni kaydet. Oyuna başka zaman girdiğinde ya da hileyi tekrar açtığında cfg'yi yüklediğin zaman rotan da yüklenecek. Ordan istediğin rotaya ''Load selected path'' dediğin zaman rotayı yüklersin. Start diyerek de başlatırsınhocam şöyle birşey fark ettim oyundan çıktıgımız zaman kasılma alanındaki sicripi yeniden çizmek zorunda kalıyoruz buna bı cozumunuz varmıdır![]()
Güncellenince konunun başlığındaki Güncelleniyor ifadesi Çalışıyor'a döner daha bitmedi güncellemegüncellendi mi acaba ?
Güncellense çalışıyor yazardıgüncellendi mi acaba ?