Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yok hocam bu hileyle alakalı olmadığını kendimiz deneyip onayladık. Sitedeki diğer hilede de aynı şey oldu. Dediğin gibi büyük ihtimalle log mevzusundan yiyoruz anormal olan her şey red bana sebep oluyor diye düşünüyorum
Uzun süredir sunucularda sürekli çökmeler oluyordu bundan dolayı böyle bir önlem alındığını düşünüyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
Hile ile 2 çar açamıyorum arkadaşlar sebebi nedir? Yani bir hesabı hile ile açıyorum sonra başka bir hesap daha açıyorum hileyi çalıştırarak fakat hile açılmıyor oyunda normal giriyor sadece. Ne yapmam gerekiyor?

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hile ile 2 çar açamıyorum arkadaşlar sebebi nedir? Yani bir hesabı hile ile açıyorum sonra başka bir hesap daha açıyorum hileyi çalıştırarak fakat hile açılmıyor oyunda normal giriyor sadece. Ne yapmam gerekiyor?
2 tane clienti aç sonra hileyi yükle 2 sinede injectliyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben cok fazla oyundan düşüyorum acaba yanlış birşeymi yapıyorum yani diğer kasanları görüyorum adam bot a koymus karakteri hiç oyundan düşmeden gidip geliyor otomatik ama ben sürekli oyundan düşüyorum bota koymasam bile

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@g0ddenpw yayla vurmaya ayarladığım zaman fena mana yiyor bi çözümü var mı ya da atladığım bir şey mi var ? Yayla düz vuruş atıyo çünkü mana yememesi lazım değil mi @nader11ndeu bilgin var mı kral

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Farklı metin2 pvp serverler için kullanılan ortak bir hile var mı ?

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
@g0ddenpw yayla vurmaya ayarladığım zaman fena mana yiyor bi çözümü var mı ya da atladığım bir şey mi var ? Yayla düz vuruş atıyo çünkü mana yememesi lazım değil mi @nader11ndeu bilgin var mı kral
Mana hançerdeyken de yiyordu skilli atmak içinde bi manaya gerek var skilli atamazsa cloud vurmuyor zaten çok yemesi olayına gelirsek bende yemiyor.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Mana hançerdeyken de yiyordu skilli atmak içinde bi manaya gerek var skilli atamazsa cloud vurmuyor zaten çok yemesi olayına gelirsek bende yemiyor.
Yok cloud exploit açmıyorum ve cloud exploit açıkken bile o kadar yemiyo. Bow açık elimde yay var ama mana dayanmıyor garip geldi. Düz vuruş atmıyor mu sonuçta yayla ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...