Evren mesaj vermiş sıra başka oyunlarda diye bir de böyle değerlendirSağ ol hocam belliydi zaten yaDiğer 2 hesapta sürekli Oyun Senin İçin Mevcut Değil hatası alıyordum fakat son 2 hesapta bi sıkıntı yoktu. Nasip sağlık olsun
Gm çökmüş dimi hocamadmin banı bu arada xd
4 farklı gmail hesabı o hesaplarda da 2 şer çardan 8 çar düşün kanka. aktif olarak 3 4 tanesiyle oynuyordum tabi ama neyse bakalım4 farklı gmail hesabı? Valorant'ta 6'mı kullandım. hahaha
Yok reis close cheat if someone aktifti bir de kimsenin yanında açmıyordum yani. Gm çöktü büyük ihtimalle.kalabalık ortamlarda açmamaya özen göstericen hileyi yoksa böyle ban yemen normal hani
Kanka hile undetected olsa duramazsın detected olmuştur oEvet arkadaşlar uzun zaman sonra kullandığım ( 4 farklı gmail hesabında yaklaşık 9 çar ) banlanmış bulunmakta oldukça verimli bir hileydiHile mi undetected oldu yoksa gmye mi yakalandım bilmiyorum. (Büyük ihtimalle gmye yakalandım afktım geldiğimde hesabınız banlandı yazıyordu). Tekrar bu uğraşa girer miyim kararsızım teşekkür ederim
GM yakalamış seni kanka xd (Genelde gece vakitleri oyunda oluyorlar gece vakti etp falan kasmıyorum ondan)Evet arkadaşlar uzun zaman sonra kullandığım ( 4 farklı gmail hesabında yaklaşık 9 çar ) banlanmış bulunmakta oldukça verimli bir hileydiHile mi undetected oldu yoksa gmye mi yakalandım bilmiyorum. (Büyük ihtimalle gmye yakalandım afktım geldiğimde hesabınız banlandı yazıyordu). Tekrar bu uğraşa girer miyim kararsızım teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 69166
Ben kalabalık ortamdada açıyom bişey olmuyor gece etp kasmadığım sürece , gece pegasus çöküyor sonra xdYok reis close cheat if someone aktifti bir de kimsenin yanında açmıyordum yani. Gm çöktü büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?