bu zamana kadar eglendıgınde say bosver yıne ac yıne ban yeEvet arkadaşlar uzun zaman sonra kullandığım ( 4 farklı gmail hesabında yaklaşık 9 çar ) banlanmış bulunmakta oldukça verimli bir hileydiHile mi detected oldu yoksa gmye mi yakalandım bilmiyorum. (Büyük ihtimalle gmye yakalandım afktım geldiğimde hesabınız banlandı yazıyordu). Tekrar bu uğraşa girer miyim kararsızım teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 69166
geçmiş olsunEvet arkadaşlar uzun zaman sonra kullandığım ( 4 farklı gmail hesabında yaklaşık 9 çar ) banlanmış bulunmakta oldukça verimli bir hileydiHile mi detected oldu yoksa gmye mi yakalandım bilmiyorum. (Büyük ihtimalle gmye yakalandım afktım geldiğimde hesabınız banlandı yazıyordu). Tekrar bu uğraşa girer miyim kararsızım teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 69166
Herkes para kazanmaya oynuyor galiba xdPara kazandın mı barigeçmiş olsun bu arada.
Gece takılmışsa kesin pegasustur geceleri çok giriyor o xdmailine bak pegaban yazıyorsa zaten pegasus görüp banlamış diğer türlü de itiraz edince sana sebebini açıklıyorlar muhtemelen bi avcıya yakalandın
Metin 2What cheat were you using to get all your accounts banned?
aylarca 6-7 ch sohanda farma bıraktım anca bağırmadan millete laf yapıyodu bir tane çarımı bile yakalayamadıHerkes para kazanmaya oynuyor galiba xd
Post automatically merged:
Gece takılmışsa kesin pegasustur geceleri çok giriyor o xd
valla ben tapınakta etp yapıyordum geçenlerde çaktı banı xdaylarca 6-7 ch sohanda farma bıraktım anca bağırmadan millete laf yapıyodu bir tane çarımı bile yakalayamadı![]()
çoğu diyelim.Herkes para kazanmaya oynuyor galiba xd
Post automatically merged:
Gece takılmışsa kesin pegasustur geceleri çok giriyor o xd
Kanka bende kazanıyorum da yani şu oyuna yeni başlayıp hiç bişey bilmeden satmaya çalışan tipler çok kanser ya öğrenip satmaya çalışsalar neyse de.çoğu diyelim.
Kazancın ne kadar ben de başlayayım bariKanka bende kazanıyorum da yani şu oyuna yeni başlayıp hiç bişey bilmeden satmaya çalışan tipler çok kanser ya öğrenip satmaya çalışsalar neyse de.