☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
red ban bypasslayan var dostum red ban yese bile girebiliyorsun hesap ban yemedikçearaştırdım ücretli botları fakat red ban vermeyenine denk gelmedim ben ?
red ban bypasslayan var dostum red ban yese bile girebiliyorsun hesap ban yemedikçearaştırdım ücretli botları fakat red ban vermeyenine denk gelmedim ben ?
2015 2016 zamanlarinda efsane hileler vardi da artik hile bulmak zor nedenseŞuan piyasada red ban vermeyen hiç bir hile yok. Metin2 de hile devri bitti mi ? Forumdaki hile canavar gibiydi onun gibi bir şey gelmesini istesem çok mu şey istemiş olurum![]()
Bu durumdan ben de müzdaribim, uriel i aşacak orta ücrette bir hile varsa paslaşsak ?Şuan piyasada red ban vermeyen hiç bir hile yok. Metin2 de hile devri bitti mi ? Forumdaki hile canavar gibiydi onun gibi bir şey gelmesini istesem çok mu şey istemiş olurum![]()
ne metin 2 hilesi metin 2 bittiŞuan piyasada red ban vermeyen hiç bir hile yok. Metin2 de hile devri bitti mi ? Forumdaki hile canavar gibiydi onun gibi bir şey gelmesini istesem çok mu şey istemiş olurum![]()