Alıyorum Metin2 için hwid spoofer arıyorum.

Üye
Başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var. Global bir PvP serverinden ban yedim format v.s attım ama yok açtığım hesaplar çatır çatır ban yiyor bu durum çok sıkıcı olmaya başladı bu yüzden buna bir çözüm arıyorum ücretsiz bir fikri olan var mı ? Açtığım sunucuda açtığım hesap 1 saat sonra otomatik çatır çatır ban yiyorum bazılarına sorduğumda hwid spoofer dene denildi ama bunun için ücretsiz çalışan bir kaynak bulamadım ve bu konu hakkında çok fazla bilgim yok yardımcı olur musunuz ((ücretsiz bir kaynak arıyorum)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Tanıdığım birisi evini metin2 sunucularından kazandığı para ile geçindiriyor arabası vs aldı hatta geçtiğimiz ay onda da böyle bir durum olmuştu her açtığı hesap anında ban yiyordu discordumu bırakıyorum ulaş bana arkadaşım ile görüşeyim nasıl çözdüğünü öğrenip sanada yardım edelim

Discordum: nevertb

Üye
Tanıdığım birisi evini metin2 sunucularından kazandığı para ile geçindiriyor arabası vs aldı hatta geçtiğimiz ay onda da böyle bir durum olmuştu her açtığı hesap anında ban yiyordu discordumu bırakıyorum ulaş bana arkadaşım ile görüşeyim nasıl çözdüğünü öğrenip sanada yardım edelim

Discordum: nevertb
istek yolladım

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba hocam metin2 ye özel hwid spooferimiz var olası bir kalkmama durumunda iadeyi hızlı biçimde geçiyorum konuma bakabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/1...r-tum-programlar-icin-gecerlidir-2025.273814/
Buranın en uzun soluklu satış yapan kişiyim Konuya tıkla hem incele hem de discord sunucumuz var orada katil ticket aç yardımcı olayım spoofer için vouchlari vesayre herşeyi incele aklına takılan soruları sorabilirsin ücretli arayışa girersen pvp Mt2 ler rascal anticheat hepsini açmıştım önceki sunucumda duruyordu vouchlar